writing-img

RE: Decembrčice 2012

clock-img

12.04.2012, 11:34

clock-img

zumbika

pencil-img

42

Dejte mi nekej povedat... a boste na PRVI pregled peljale seboj svoje drage? Al boste raje same?
user posted image

tallla, tud zame je solata vsakdanji "must"! danes bo regrat zraven piščanca in priloge iz graha v stroku in korenčka. :)

clock-img

12.04.2012, 11:45

clock-img

zumbika

pencil-img

42

jaz bi ga rada peljala, pa ne vem kak na to gledajo ginekologi?!

clock-img

12.04.2012, 12:00

clock-img

tallla

pencil-img

151

ne verjamem, da ga bodo spustili notri... jaz sem ga tudi prvič peljala pa me je sestra samo čukasto gledala, da kva pa on tam dela???... pol je pa moral zunaj počakat...potem sem se malo pozanimala in nekako velja praksa, da dokler gre za vaginalni UZ moški niso zraven, ko pa se začne UZ preko trebuha so lahko zraven... ne vem... mogoče obstaja kakšna čudna teorija,... ne bom niti razmišljala na glas, ker bo vse kar bi rekla čudno izpadlo.. user posted image

najbrž pa je tudi od posameznega ginekologa odvisno... kakšne imate pa ostale izkušnje???

pri meni je odvisno kako bo delal... aja...sej v bistvu vem... čaki....uuuu fraj je! no, potem pa se zna zgodit, da me bo peljal in, da bo zunaj počakal... bomo vidli.... ker je pri nama že precej praksa, da sem vsake 3 mesece pri G.. se s tem niti ne ubadam preveč.... če bo, bo, če ne pa ne... vsekakor pa, ko sem šla prvič je MORAL biti zraven :) za podporo!! user posted image

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

clock-img

12.04.2012, 12:03

clock-img

tallla

pencil-img

151

zumbika... zgleda dobro kosilo :)
grahek je tudi pri nas na sporedu večkrat.. obožujemo ga... sedaj se sicer malo "stradamo" graha, ker čakamo, da bo domač... čeprav bo še nekaj časa trajalo... bo pa zato takrat večji užitek... sem pa nekje prebrala, da grah zavira plodnost... no, letos se ga torej lahko najemo do onemoglosti, ne? user posted image

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

clock-img

12.04.2012, 12:33

clock-img

cukica

pencil-img

1698

Pri nas je tudi tako,da prvi uz je ponavadi vaginalni in so možje zunaj. Tko,da jaz sem vajena,da hodim na to sama. Je bil pa z menoj na Ns, na 3D in seveda pri porodu.
Pri nas bo prežgana juha,pire in hrenovke pa solata.

17.01.2011 Nejc

clock-img

12.04.2012, 12:34

clock-img

zumbika

pencil-img

42

jaaaaaa, domače je zakon! jaz jeseni pridelek z vrta pridno zamrznem in imam potem celo zimo in pomlad za jest.
dobim pa ju3 sokovnik HUROM in bomo pridlo delali zelenjavne in sadne sokove. uuuiiii se veselim! user posted image

clock-img

12.04.2012, 12:39

clock-img

Anonimen

Najbrž še ena decemberka.
Menstruacija mi zamuja 6 dan,drugače imam redne.
Naredila dva testa a sta bila negativna,kar pa ne verjemem,ker pri meni izostanek menstruacije pomeni samo nosečnost.

clock-img

12.04.2012, 12:40

clock-img

zumbika

pencil-img

42

MMMMMMMM cukica!user posted image  laaačnaaaaaaaaaaaa

clock-img

12.04.2012, 12:42

clock-img

zumbika

pencil-img

42

anonimna... sicer ne vem, ampak ponavadi test pokaže na nosečnost že na dan menstruacije...
kirega pa si delala?
pojdi dat kri, da se prepričaš...user posted image

clock-img

12.04.2012, 12:43

clock-img

tallla

pencil-img

151

si naredila Clearblue Anonimna?

clock-img

12.04.2012, 12:44

clock-img

Anonimen

Zumbika-delala sem First Sign.
Ne vem,nimam pojma kaj se dogajauser posted image
V ponedeljek si grem kupit CB da bom sigurna.Me pa boli križ in me špika v jajčnikih.

clock-img

12.04.2012, 12:47

clock-img

tallla

pencil-img

151

ti kar Clearblue naredi... jaz sem tudi prvega delala First Sign (sej je to ta, ki ga dobiš v DM-u belovijoličen..? ) in mi ni pokazal nič... CB pa takoj!

clock-img

12.04.2012, 12:53

clock-img

Anonimen

Hvala punce!
Mi pa iskreno čisto nič ne paše zdaj nosečnost user posted image pa še prvi otrok ni.
Še vedno upam,da imam le kake motnje in da se mi menstuacija vlije.

clock-img

12.04.2012, 12:58

clock-img

tallla

pencil-img

151

še vedno greš lahko delat splav....

clock-img

12.04.2012, 13:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala punce!
Mi pa iskreno čisto nič ne paše zdaj nosečnost user posted image pa še prvi otrok ni.

Kaj pa potem delaš med nami? Tukaj klepetamo samo tiste, ki si nosečnosti želimo.

clock-img

12.04.2012, 13:34

clock-img

Grahek

pencil-img

40

Pozdravljene!
Me sprejmete medse?
Po zadnji menstruaciji imem rok 19.decembra. Nosečnost naju je sicer precej presenetila, a se že veselimo novega člana.

Čestitam vsem nosečkam!

Lep dan,kaj več pa kasneje user posted image

clock-img

12.04.2012, 13:51

clock-img

IrenaK.

pencil-img

2

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala punce!

Kaj pa potem delaš med nami? Tukaj klepetamo samo tiste, ki si nosečnosti želimo.

Takšna nestrpnost ji tudi ne bo pomagala.. user posted image

clock-img

12.04.2012, 14:13

clock-img

zumbika

pencil-img

42

IrenaK ... tudi meni ni všeč tvoj odgovor.

clock-img

12.04.2012, 14:15

clock-img

zumbika

pencil-img

42

Se opravičujem IrenaK... user posted image

Ni mi všeč odgovor nestrpne anonimne...

clock-img

12.04.2012, 14:18

clock-img

Grahek

pencil-img

40

Ne se kregat prosim.
Raje poklepetajmo in bodimo druga drugi v oporo.

clock-img

12.04.2012, 14:20

clock-img

cukica

pencil-img

1698

Tukaj smo mamice,ki si želimo otročka,ki trepetamo,da bo z našimi pikicami vse v redu. Ne rabimo takih izjav in slabe pozitive. Tako,da če ne želiš biti ena med nami raje nič ne piši.

17.01.2011 Nejc

clock-img

12.04.2012, 14:24

clock-img

cukica

pencil-img

1698

Grahek dobrodošla.
Men je tok slabo,da ležim in vas berem preko telefona. Tamali je šel pa mal dol k tašči.

17.01.2011 Nejc

clock-img

12.04.2012, 14:30

clock-img

Grahek

pencil-img

40

Cukica-hvala za dobrodošljico!
Upam,da ti slabosti hitro minejo.Meni ni bilo nikoli slabo.

clock-img

12.04.2012, 14:31

clock-img

IrenaK.

pencil-img

2

Se strinjam.. naj bo pozitiva.. samo izključevanje in naganjanje iz foruma to ni. user posted image

Samo za več strpnosti prosim. Nič drugega.

Držite se!user posted image

clock-img

12.04.2012, 14:44

clock-img

tallla

pencil-img

151

uauuu koliko debate ta čas ko smo imeli kosilo :)

šibam nosit vabila pa se slišimo

dobrodošle IrenaK in Grahekuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem