A vaša občina da kaj denarja za novega člana ali ne? pri nas dajo cca. 100€ in mi je prav hudo, da nekatere občine ne dajo kaj. No sej nekatere so pa zelo radodarne.
pri prvem sem bila namenoma še po rojstvu prijavljena na brezovici ki je dala ob rojstvu 250€..pa pač še v ljubljani 250€..
sedaj sem prijavljena v lj in gredo te "paketi" po dohodku..ali ga dobiš ali ne..srednje varjante ni
inda-tudi jaz imam en paket teh vložkov in boš vidla kok ti bodo prišle prav-že v porodnišnici..tako da imam js kr eno vrečko spakirano v torbi
zato so pa meni fajn kontracepcjiske cerazette ker sploh nisem imela menstre..nazadnje sem jo imela predno sem zanosila z marcelom
glede laka..ah tako hudo pa spet ne bo..zdej pride čas ko bo čas si nalakirat..sj nimaš skos dela z dojenčkom..jest, previt, spat..to je to..
polagam vam samo na srce da pazite da vas ne zamenja za dudo ker potem bote pa res boge..
js sm si nalakirala prejšni teden, pa bo tale rdeč mogu zdržat še nekaj časa..ta teden pa pride na vrsto še manikura..glede na to da sem se s tem ukvarjala ne bo problem..zdj bom pripravljena..namreč imam zelo dolge nohte, prvi nas je prehitel 14 dni prej in res sem imela extra dolge

mi je pol moj drugi dan prinesel pilce da sm skrajšala..
nikakor si jih pa ne mislim čisto postrišt..marcela nisem niti enkrat opraskala in vem da bo tudi tokrat tako..
so mi pa noči

ne morem spat vsaj 1h na noč..katastrofa..
me pa tako ob strani začne tiščat da je jooooj in se morm samo uležat..pa me je groza k me že zdej ZELO boli, ampak vem da je to nula ker me čaka potem v porodni