writing-img

RE: Šivanje poročne obleke

clock-img

05.04.2012, 09:45

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

vse to dela, ja

poslji mi zs, da ti dam telefonsko. cene so nedizajnerske user posted image
pies: je pa iz Velenja!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

05.04.2012, 22:36

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Meni je tudi poročno obleko šivala šivilja iz domačega kraja. Cena je bila nižja od izposoje v cenejših salonih :)
Sem pa glih zadnjič videla na njeni fb strani videla svojo oblekico. Je pa z Gorenjske.

clock-img

05.04.2012, 23:14

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

Meni je tudi poročno obleko šivala šivilja iz domačega kraja. Cena je bila nižja od izposoje v cenejših salonih :)
Sem pa glih zadnjič videla na njeni fb strani videla svojo oblekico. Je pa z Gorenjske.

Link? Na ZS?

clock-img

06.04.2012, 19:28

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Meni je tudi delala obleko Stanka Blatnik iz Koroške. Še blago mi je našla, ker sem želela točno specifično barvo indijske svile. Ok, blago je bilo sicer malo dražje, ona pa ima normalne cene, kljub temu, da je že mednarodno priznana. Vzela tudi pri njej en suknjič, narejen po merah, brez detajlov, ki mi je kot ulit, nosljiv, cena pa precej nižja od dizajnerskih cunj.

clock-img

12.04.2012, 15:42

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Pozdrav, tudi jaz sem bila pred približno dvema letoma pred enako dilemo - izposoja po nenormalni ceni, ali šivilja!? Odločila sem se za slednjo in niti za trenutek mi ni bilo žal. Moja šivilja prihaja iz Mb in ima večletne izkušnje z šivanjem poročnih in svečanih oblek, tako da priporočam. Je ga. Vesna Jureš, poglej na njeno spletno stran....

clock-img

12.04.2012, 17:10

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Meni je tudi delala obleko Stanka Blatnik iz Koroške. Še blago mi je našla, ker sem želela točno specifično barvo indijske svile. Ok, blago je bilo sicer malo dražje, ona pa ima normalne cene, kljub temu, da je že mednarodno priznana. Vzela tudi pri njej en suknjič, narejen po merah, brez detajlov, ki mi je kot ulit, nosljiv, cena pa precej nižja od dizajnerskih cunj.

Še ena z njeno poročno oblekouser posted image . Vzela sem pa tudi jaz še en plašček. Zadovoljna in priporočamuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem