10.04.2012, 12:42
4438
Navedeni avto in avtomatik sta nezdruzljiva. Voznja tega avta ni v neki umetelni masini, mehkobi, tekocem in finem prestavljanju..... masina je pravzaprav po vseh standardih stara da je joj... ampak je... sportna, groba, nasilna voznja in tipicen stil voznje, ki ga ta avtomobil zahteva je tisto, kar mu daje car in kar iz tega avtomobila naredi tisto kar ta avtomobil je - legenda.
Cisto iz radovednosti - si kdaj vozila 911-ko? Sprasujem zgolj zato, ker mi je povsem nerazumljivo, da nekdo, ki je tak avto vozil in pozna ta nacin voznje sploh razmislja o avtomatiku... in sicer si prva, ki (bom domnevala) je imela v rokah tak avto in ga vozila in vidi smisel povezovanja taksnega avta z avtomatikom... Je nekako kot bi namesto kremastega sladoleda imel nek nadomestek iz zmrznjene vode...

. Pa tak simpl je. Jaz pa več ne grem dol iz avtomatika, me je kar groza, če se moram vsest za menjalnik
še celo priporočljivo je. Sam sklopke nimaš in je ne moreš skurit
. V čem je sploh smisel imeti tak avto, ko pa so omejitve na cesti. Poznam ljudi, ki imajo hitre avte-avtomatik (bistvu pri nas itak ne dobiš skoraj noben avto na menjalnik) in vsak uživa v vožnji oz v bistvu takih avtov. Avtomatik ima možnost ročno menjave prestav in še vedno lahko drnckaš tisti džojstik in uživaš v hitrejšemu pospeševanju oz preklapljanju prestav