Helo lejdis,
IZVIRNO SPOROČILO: danijela1987
sva nabavila kapljice bio gaia, ker jo ponoči grozno napenja - danes je bila pokonci od 4h do 6h, potem pa se je končno pokakala. hodim kot zombi okrog in si želim slabšega vremena
... kako ve uporabljate kapljice (tiste, ki jih)? vseh pet kapljic naenkrat ali postopoma čez dan?
Jaz ji dajem zvečer, na žličko malo mleka in 5 kapljic ja...se nam je boljše obneslo kot dajanje zjutraj, ker se mi zdi da prvič kaka šele okoli 6...prej je pa kar nekaj čez noč.
IZVIRNO SPOROČILO: Kurumba
Glede pijače pa smo zdaj na prekuhani vodi po žlički. Čaja ne mara, cuclja od flaške pa tudi ne. Ampak vsaj to, da vodo pije, da dojim na 3 ure, ne pa še 2x vmes, ker je že začel zameševati, kdaj se doji zaradi žeje in kdaj ima obrok! Naenkrat popije kakšnih 10 ali 20 ml vode večkrat na dan. Koliko popijejo vaši?
Uh, dobro pije po žlički...ma naša ko začne jokcat in ji s prstom probam, če hoče vlečt...(če ne, potem prsta ne prime) in je takrat kar sila s tem, da jo moram pristavit...po žlički bi pomoje živce zgubila....ji zato samo iz cuclja ven špricam, ker ga ne prime prav. Drugače pa spije - nič, par ml...pol začne še bolj jokat in histerično zgrabi jožka,...amm, ona že ve

.
kopanje: tudi kopamo v banjici vsak dan, milimo vsak 3 dan...prvo zaradi vročine, drugo zaradi rutine...sicer ob 20h, zaspi pa med 21.30-22h ponavadi pa ne na jožki, ampak na žogi...
IZVIRNO SPOROČILO: Kurumba
Kje vam spijo čez dan? pa tudi brala sem, da naj bi podnevi drugje spali kot ponoči.
Jaz sem tudi na začetku striktno ločevala, pojstlica-noč, košara-čez dan, ki smo jo imeli v dnevni sobi...takrat je bla še bolj ''zaspanček'' in je lepo spala, tudi če smo vsi kolovratili okoli nje...Sedaj je drugače...mislim, da ima rada mir - ker se kdaj malo predrami in če je tišina pol zaspi nazaj, če ne bi pa rada seveda vse videla in slišala...tko, da jo umikamo v spalnico, kjer je tišina. Spi pa ponavadi kar v najini pojstli, ker ima tam največ placa in se tam kdaj zaključi najina aktivnost, pa je pol ne premikam...vem, da ni glih fajn zaradi navade, ampak...mislim, da je zdaj še prav, da naredimo tako, da je nam najlažje (če bi jaz upoštevale vsa ''pravila'' in nasvete bi šla že zdavnaj v idrijo, skupaj z

)...
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilcek2012
Arwen v čem pa shraniš mleko, ki si ga načrpaš?
jaz imam od aventa posodice za shranjevanje z pokrovčkom na navoj, gor še datum napišem in dam v zmrzovalnik...
krispin: glede mačjega wc-ja (sem se spomnila)...mi ga imamo na hodniku in je tista cela hiška-vrata smo dol vzeli, ker se že tko naša

not naguzi, ker je tko velika

...pa je reku

, da bomo dali pol gor jih zaradi

...sm rekla, če zna maček not prit s tistim gor...bo pa ja otrok še prej

...nevem, v glavnem nebo sama na hodniku, da se res nebo spomnila potičke delat.
vročina: Ja res ubija. Sej če bi ležala na terasi in imela vse štiri od sebe, zraven pa bazenček...ali pa še boljše - bla na plaži, bi mi čisto pasalo...ampak bit doma in telovadit, nosit, itd

pa glih ne prija...pa še ven bi šel, pa nemoreš....in še nek povečan ozon je tu...ah, ah
Naša je včeraj dan prespala skoraj...tko smo meli ponoči bujenje na 1,5h, ob 3h previjanje, itd...v glavnem cel žur....ampak je skozi nekaj prdala...tko da pomoje ni bla menjava dan/noč...je blo danes čez dan super...spala bolj malo - no ene 3,5h po delih seveda...drugo je bla tudi bolj mirna in pridna v primerjavi s prejšnjimi dnevi...je res gledala, se smejala, spuščala zvoke...tudi v gugalniku je bla medtem, ko sem jaz kuhala (sem jo dala kar na mizo, tko je lahko opazovala) in potem še 1h nekaj mrmljala in zaspala....ker je bla ura 19h in še vedno peklensko vroče, za ven it nišans

...smo se spokali in šli v center (jah, vem...-''svež zrak'' in to

) ampak smo vsaj vozičkali, pa še hladno je blo...ona pa je mirna, zbujena, ker gleda lučke, itd...samo se mi zdi, da bom kmalu tko ostala brez evrčkov
tko, še ena slika, da je res krizna vročina...naša

si je našla novo pojstlico, pa ni ljubitelj vode
Ju3 pa po prvem hranjenju gasa v Prlekijo

. Uživajte!