Pozdravčke punce,
IZVIRNO SPOROČILO: _vanilija_
Zdej spi, oz. se zbuja počasi, spet jo trebuh matra.... 2 dni nazaj smo šli v McDonalds na kosilo (ponedeljek) in sem pila Coca Colo, očitno jo moti :S Bye, bye Coca Cola....
Misliš, da je res od coca-cole? Kot ste tukaj ene napisale je tale pot hrana-mleko kar hitra (ene 3-5h odvisno od prebavljivosti)...za tekočino je pomoje še hitreje...tko da 2 dni po pitju coca cole...se mi zdi malo dolga, ali? Tudi za deci vina pri kosilu recimo je fajn čimprej po podoju, da se do naslednjega že izloči...(torej po 3h ni ničesar več - no sej pomoje gre že prej to k nam v čiščenje ampak ok)...
IZVIRNO SPOROČILO: anglistka
Sicer pa se zelo trudim z nekim redom spanja, ko gre za nočno in popoldansko spanje, ker je tisočkrat boljše volje, če se naspi.
Se strinjam....moja že da na 2h budnosti odspi 45min je čist drugačne volje

....in je nekako že sama okoli 14h tečna, če je glih čas za hranjenje toliko boljše, ker je tako najlažje...se z njo uležem v pojstlo, dojim...in vmes zaspim še jaz...tko da čez dan obvezno odspim tudi jaz 1h ali 1,5 z njo.
spanje:Čez dan mi tako zaspi od 7h 2x po ene 45min in potem odspi od 14-17h ponavadi v kosu ali z vmesnim hranjenjem/cartanjem....od 17h-22h smo pa potem budni večino, čeprav je velikokrat tečna in bi spala, tko da zadrema za kakih 30min na rokah ali gugalniku...sem ugotovila, da če je taka tečna imam dve možnosti - da jo razbudim (se pravi previjalna, telovadba, glasba, center, blabla) in potem kdaj rata in je dobre volje....ali pa pustim bolj v miru, da drema (problem tega je, ker zadrema površinsko in čim se jo odloži se začne jokat/dret...po rokah pa je midva tolko ne moreva več vlačit...in smo potem vsi popoldne že živčni do kopanja)-sem tudi ugotovila, da je najbolj fajn, če kam gremo...ali na plažo, ali v trgovino, itd....ker si tako zamotimo čas, ona se načeloma ful razbudi in je pridna in čas do kopanja gre mimo....kot pa da si jo tu tečno doma podajava iz roke v roko in vsakič poskušava kam odložit, ko že misliva da spi - v glavnem tole nima smisla.
ponoči: še vedno spanje ob 21-22h, bujenje ob 1h, 5h in potem vrtavkanje do 7h (ali 6h).
čiščenje nosa: še nikoli nismo...ker še ni blo treba...tiste ta trde šmrkljiče pa dam s palčko ven....A to daste

na bok, v zgornjo nonico fiz. in potem se spodnjo zapre in zgornjo z sesalcem (babyvac) al kako?
prijemanje: kurumba super

...naša še ni prišla do tega...se sicer ful z njo igram, sledi tudi lepo...to da lahko prime pa še ni pogruntala....
ljubosumje: jaz nisem in tudi dovolim vsem da jo nosijo....jih pa popravim pri dviganju, drži, itd...tale naša je tko prva in je cel rompompom okoli nje, jaz pa ne bi rada izpadla neka nevem kaj...pa še paše mi, da je nimam skozi jaz....in mi je fajn, da se navadi tudi pri komu drugemu umirit in zaspat...mi je pa fajn gledat koliko so eni (tašča,...) vstrajni in kdaj jo prinesejo meni....je pa res, da morem bit vedno nekje v okolici in jo grem tudi sama iskat, če vidim da ****ka in da je neznajo umirit....imam nek čuden občutek ...prav neprijeten, če vem, da je ni kje zraven (vsaj v isti bajti)...smo bli na sprehodu recimo, ki je zaspala...in pol so oni še malo hotli it, jaz pa domov....sem na poti nazaj prav zbirala pogum, da grem in bom 1km narazen...no, so prišli nazaj po 15min ampak že tole je bil ''''uspeh''''. Res je neka nevidna vez mama-otrok karkoli že kdo reče.
nič, grem jest kosilo dokler tamala še drnjoha:)
< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 28.6.2012 16:03:22 >