IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay
A se bomo zdej kj dobile, k nismo več 2v1?
Bi se, samo v lj se nikakor ne spravim, že samo z enim otrokom mi ni uspelo...
Se mi zdi, da je ena omenjala
luščenje... no, naš se lušči, lupi, po dolgem in počez, že drugič trebušček in nogice, hrbet prvič, pa roke in ramena... povsod je polno njegove kože, sploh na oblačilih, jih namerno obračam pred pranjem... mazanje tako ne pomaga, samo občutek imam boljši, če je namazan. Se je prvi tudi, oz. še bolj, ampak je bil pošteno prenošen. Za tega so mi v P tudi rekli, da je prenošen, glede na to, kako se lušči, ampak vem, da ni... druga možnost je baje, da mu v trebuhu ni bilo več najboljše, saj zato je pa hotel verjetno ven, če bi mu bilo še OK v trebuhu, bi mi jutri sprožili

tak sem imela načrt, dokler me niso popadki presenetili na polno, sploh še nisem imela vsega pripravljenega, niti sama nisem bila pripravljena... si pa sploh ne predstavljam, da bi mogla bit še noseča.
Čišča... sem 14 dni po porodu in je še. Uporabjam pa senta vložke iz mulerja, ker so občutno cenejši od vir (malo pod 2 eur 20 vložkov - tavelikih, ampak imajo mrežico, ki pa meni niti prvič, ko sem bila šivana ni nagajala). Saj bi lahko imela že kakšne navadne manjše, ampak sem jih preveč kupila, ker prvič sem imela veliko močnejšo čiščo in sem porabila res veliko vložkov, sedaj gre pa počasneje po njih.
Ada, to pa ne pustit, da ti trga dojko z usti, ker ti lahko zelo rani bradavice in boli potem. Meni je to delal prvi, ko še ni imel 3 mesecev in so mu začeli prvi zobki nagajat, js pa nisem bila pozorna, v bistvu je zelo na rahlo si drgnil dlesni v bradavico, ampak sem potem en mesec zvezde videla med dojenjem, prej pa nobenih težav. Mogoče bi nastavki pomagali

kakorkoli, upam da ste že uredili.
Krispin, super da je delovalo

upam, da je še kateri pomagalo. Js sem ugotovila, da Nejc podre kupček tudi, če leži na boku

sploh zelo rad podira kupčke, ker potem lahko še malo da v želodček

Samo pri tem položaju se mu še malo pocedi ven, je treba pazit.
Hinata, tako mali še itak nimajo pravega ritma hranjenja (so pa izjeme seveda), naš dobi, ko je lačen, itak se bo uredilo čez nekaj mesecev ali tednov.... ali let

zafrkavam se, ampak pri nekaterih res traja. Moji sestri sta se oba zbujala vsako uro ponoči, dokler je dojila.
tak zdaj pa dost za danes. imejte se lepo.