Jst sem misnla, da ti to bolj ''''poetično'''' pišeš, da je skozi priklopljen...zdej štekam, da si mislila dobesedno

. In kaj celo noč si bla budna ali si spala zraven? Jaz jo dojim ca 1h, 3,30 in 6h, 8.30h...vsakič po 30min (če se slučajno se zbudi in dobi repete in zaspi pri meni v pojstli)...pa imam glavo ko slon zjutraj

...čez dan sicer bolj pogosto..kdaj ko se skozi zbuja pol dobiva ves čas hrano ''''na obroke'''' ampak mi je kar napor to...v primerjavi s tistim, ko odspi 2h, jožka prideta k sebi, pol spet čez 3h bolj do konca sprazne, itd...mi je bolj všeč...upam, da se tole čimhitreje malo stabilizira...
smejanje: naša se je začela malček smejat v budnem stanju...sicer ne na glas, samo usta tako našobi, ko ji kaj pojem ali govorim...je pa res, da se kar stopiš zraven...in komaj čakam, ko bo začela malo bolj ''''dojemat'''' svet, bo tudi zabavnejše z njo v budnem stanju, gledat kako se razvija, itd...

Je reku moj

, da dobiva podobo dojenčka, hehe
_ada_: jaz sem na začetku imela take izbruhe joka, da jooj...ko so prišli obiski in prvo so me prašali, če dojim (takrat nisem, ker sem mela trdne jožke in KAO ploske bradavice in se mala ni mogla priklopit ,...tko da sem si po 7h/dan z roko črpala ven (moja draga el. črpalka je bla očitno pokvarjena...ampak nevem zakaj meni to ni kapnilo..pač neka butasta vstrajnost in trma)...in vsakemu, ki sem mogla rečt, da zaenkrat NE...mi je šlo na jok...tko, da sem sovražla vse obiske, itd..sploh pa ker sem vedla da morem it črpat in rabim mir...no, bla sem na dobrem začetku depresije....s tem mlekom sem vstrajala samo zaradi tega ''''pritiska okolice'''', ker se mi je zdelo, da če obupam bom druge razočarala (pol pa še skozi..:''''a mala kaj je? a kaj cuza?''''brrrrr)...no, v glavnem sem z malo našla ''''skupen jezik'''', tko da sploh nimam ploskih bradavic, trdote pa tudi ni več takšne...tko, da je kar avtomatsko steklo in moje življenje je blo rešeno

...pa ne toliko zato, ker dojim kot to, da lahko drugim rečem, da dojim- sounds funny? but it''s true.
< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 31.5.2012 13:01:00 >