writing-img

RE: Zabava rasistične elite

clock-img

21.04.2012, 20:51

clock-img

posh

pencil-img

1282

zavajajoč naslov? je bila zabava? je. je bila prisotna elita? je. in na koncu..vsa zahodna elita je rasistična. kar tudi ta bolan performance lepo prikaže.

clock-img

21.04.2012, 21:15

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

lubi, temu se reče otvoritev razstave. vprašaj kakega kustosa iz moderne galerije in ti bo povedal kako zgledajo. na vseh umetniških otvoritvah se zbirajo ljudje iz določenih krogov, ki se s tem področjem ukvarjajo in posledično imajo več vpliva kot ti, laik, ki nikoli ne zaideš tja ali v vode te tematike.

pa poglejmo; po tvoji definiciji lahko rečemo, da so otvoritve razstav na gospodarcu tudi zabave rasistične elite. hmm, zabave rasistične elite so zgleda zelo pogoste med nami. mogoče jo ima kdo celo, ko pripravi zabavo za svoj rojstni dan? zabava - check, povabljenci zabave so elita - check, vsa elita je rasistična - check. user posted image kdo ve, mogoče je celo cela slovenija rasistična?

clock-img

21.04.2012, 21:20

clock-img

posh

pencil-img

1282

mateyka ne šizi. prid raje povedat kaj bi delala na svoj zadnji dan.

clock-img

21.04.2012, 21:24

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: posh

mateyka ne šizi. prid raje povedat kaj bi delala na svoj zadnji dan.

user posted image

clock-img

21.04.2012, 21:46

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

šizit? ti pa si občutljiva.. user posted image samo apliciram tvojo definicijo "zabave rasističe elite" v realnost kjer se pokrije.

drugega stavka pa ne razumem - a me sprašuješ o mojem zadnjem dnevu na zemlji? a moram it na avion in ti prit osebno povedat, al kaj maš v mislih?

clock-img

21.04.2012, 22:05

clock-img

posh

pencil-img

1282

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

drugega stavka pa ne razumem - a me sprašuješ o mojem zadnjem dnevu na zemlji? a moram it na avion in ti prit osebno povedat, al kaj maš v mislih?

ja, o tvojem zadnjem dnevu na zemljiuser posted image
in zdaj samo reci, da na svoj zadnji dan ne bi priletela v Slovenijouser posted image
luluina..lulina..tema od Lulu!! jutri je zadnji danuser posted image

clock-img

21.04.2012, 23:26

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
In naslov je povsem zavajajoč (kot običajno na tej straniuser posted image )......ker če bi napisali, da gre za performance, kjer se želi opozoriti na genitalno obrezovanje 12 letnih deklic, prispevka ljudje ne bi prepirali tako množično, kot če daš naslov "Zabava rasistične elite" in komaj v 3. ali 4. odstavku zapišeš (ko že pol ljudi neha brati), zakaj se v bistvu gre.....totalna manipulacija......

ja, isti so kot umetnik ki ga šimfajo..

Ja.....bizarni.....user posted image

clock-img

25.04.2012, 20:20

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

lubi, temu se reče otvoritev razstave. vprašaj kakega kustosa iz moderne galerije in ti bo povedal kako zgledajo. na vseh umetniških otvoritvah se zbirajo ljudje iz določenih krogov, ki se s tem področjem ukvarjajo in posledično imajo več vpliva kot ti, laik, ki nikoli ne zaideš tja ali v vode te tematike.

pa poglejmo; po tvoji definiciji lahko rečemo, da so otvoritve razstav na gospodarcu tudi zabave rasistične elite. hmm, zabave rasistične elite so zgleda zelo pogoste med nami. mogoče jo ima kdo celo, ko pripravi zabavo za svoj rojstni dan? zabava - check, povabljenci zabave so elita - check, vsa elita je rasistična - check. user posted image kdo ve, mogoče je celo cela slovenija rasistična?

user posted image

Se strinjam, kolikor sem na hitro preletela tale kratki RR linč user posted image .

Drugače pa mi je prav dvolično to, o čemer pravi Lilijana, češ le kako se lahko jedo kruhki ob fotografijah lačnih otrok- me zanima, ali je kdo tu gor, ki še v življenju ni kaj grickljal ob poročilih, kjer v 25 minutah pokažejo cca 10-20 trupel?!

ROŽICA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem