writing-img

RE: Mariborčanke,24.del!

clock-img

10.05.2012, 22:15

clock-img

jaznoseca

pencil-img

396

matcar a res se dobite komaj ob 15 pri Galiču? No, potem se pa mogoče res prisvetim naokol, ko poberem tavečjega v vrtcu. Mah, sem kar slamnata vdova cel podaljšan vikend user posted image .

clock-img

11.05.2012, 06:35

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

matcar a res se dobite komaj ob 15 pri Galiču? No, potem se pa mogoče res prisvetim naokol, ko poberem tavečjega v vrtcu. Mah, sem kar slamnata vdova cel podaljšan vikend user posted image .

Res,ja.Komot pridete.Jaz sem pa samohranilka,pride danes HB domov.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.05.2012, 06:35

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.05.2012, 06:36

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Super sem spala,otroci tudi,se je poznalo,da smo bili vsi utrujeni.Zdaj pa kafe,pol pa jih porihtam in v vrtec peljem.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.05.2012, 06:48

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Dobro jutro

tudi fajn spala, samo spet prekratko.
Moja2 še spita.
Kak pa ptički lepo pojejo, iii.
Vroče bo ~ fajn bo popoldan v senčki.

Pa Botrca ti tud pridi! user posted image

clock-img

11.05.2012, 07:09

clock-img

danyy

pencil-img

558

Dobro jutro, že nekaj časa sma pokonci, malo pospravim, potem pa bo mali itak že silil ven. Uživajte v današnjem lepem vremenu, čez vikend bo pa obupno vreme.user posted image user posted image

clock-img

11.05.2012, 07:44

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

Dobro jutro,

mi smo tudi fajn spali, mali še vedno spi, ati pa že dela več kot 2 uri.
ob 10h imava FT, potem pa malo na sončka v mesto.
za popoldne bova vidla, če prideva, glede na to kdaj se bo gospodič zbudil.

clock-img

11.05.2012, 07:56

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Jutro!

Utrujeeenaaaa od včeraj. Smo šli peš v park, pa tam seveda ni blo minute mira, pol pa še domov peš! Noge me bolijo za znoret danes, pa ne vem zakaj. Je blo pa fajn ja user posted image  Drugače pa ga počasi šibama po plenice pa v trgovino, pol se pa itak z vami dobim. Bemti upam da mi rata prit peš, če me ni, te vete da sem neki omagala na poti do tja user posted image  Aja kdaj zdaj danes? Ob 15 ali 16 uri?

clock-img

11.05.2012, 08:08

clock-img

oktober11

pencil-img

650

jutro

spali do pol 7, ne morem verjeti. mali se mi tu pod nogami plazi in liže copate tak kot vedno user posted image zaj pa mu te grem nekaj za jesti skuhati.

danes pa te kooooončno frizer, komaj čakam da mi neko barvo gor vrže ter da te uničene špice stran. se pa ne veselim tistega, da me bo ob prihodu domov najverjetneje kričanje pričakalo user posted image no, močno upam da vsaj enkrat ne bo totalno siten in razjokan v varstvu pri babici. upam da si bo dala dopovedati naj ga pusti nekje na tleh da se sem pa tja plazi in naj ga ne tlači v počivalnik al pa v posteljico ter naj ga ne vlači po rokah. al pa ga naj ma zunaj na gugalnici, hjoj user posted image če ji hočem kaj reči samo ponavlja: vem, vem, saj bo priden, fajn se bova mela, kje ma dudo (nima je, že več kot pol leta ponavljam??!!?? cjoj!) blablabla... posluša me pa itak ne user posted image

arabela* v sredo gremo, crikvenica user posted image user posted image

karmen7 ti pa se ne obremenjuj, noooooo. tak kot so ti vse ostale napisale - jure je za 11 mesecev čisto normalen otrok. res ni neke potrebe da bi mogel že vse našteto početi. boš vidla, en dan se mu bo odprlo in bo vse obvladal. raje misli na to kakega lušnega sinčeka maš, ter ga ne primerjaj z ostalimi user posted image user posted image

mene ne bo na kavo user posted image

clock-img

11.05.2012, 09:00

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Dobro jutro

Pa Botrca ti tud pridi! user posted image

Podpis!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.05.2012, 09:02

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Utrujeeenaaaa od včeraj. Smo šli peš v park, pa tam seveda ni blo minute mira, pol pa še domov peš! Noge me bolijo za znoret danes, pa ne vem zakaj. Je blo pa fajn ja user posted image  Drugače pa ga počasi šibama po plenice pa v trgovino, pol se pa itak z vami dobim. Bemti upam da mi rata prit peš, če me ni, te vete da sem neki omagala na poti do tja user posted image  Aja kdaj zdaj danes? Ob 15 ali 16 uri?

Mislim,da smo rekle od 15-h naprej.Jaz bom okoli pol 4-h tam z mojimi hudičeki!Upam,da se bo ponovil včerajšnji dan,so bili začuda res pridni!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.05.2012, 09:04

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Teo spi,jaz pri kavi in malo neta.Danes se moj domov prisveti,komaj čakam,ker bo čez vikend malo on prevzel otroke,da si mama živce spočije!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.05.2012, 11:57

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Sva šla dopoldan kupit plenice, potem pa direkt na igrala in je bil revček tak utrujen ko sva prišla domov, da sedaj spi že eno uro. Naj spi še vsaj eno uro user posted image  

clock-img

11.05.2012, 13:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Danuser posted image

zjutraj sem otroke oddala v vrtcu šoli, M je bila včera zvečer še bogica, zjutraj pa ni imela vročine, tako da je šla v vrtec...kako je sedaj pa pojma nimam, upam da vredu. imajo plesne in počasi nastop, pa je zato tudi šla...

fajn novička::..zjutraj so me iz ene firme klicali in me na razgovor vabijo v ponedeljek...to še nič ne pomeni, vendar so mi vsaj malo vikend polepšali, po vsem ignoru na poslanih ponudbah in prošnjah...

Kafe danes:::.pojma nimam....full bi prišla...ampak ne bi rada M preveč forsirala danes, da ne bo obležala spet zvečer....pa še malo hitro ste zmenjene....jaz grem komaj okrog 15.30-16 ure po otroke....bomo vidli...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

11.05.2012, 13:36

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

spet sva cel dopoldne zabušla...madonca ko je moj doma popolnoma ničesar ne naredimuser posted image ....

zdaj pa grem malo pospravit, pa posodo umit.....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

11.05.2012, 14:23

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*
...jaz grem komaj okrog 15.30-16 ure po otroke....bomo vidli...

Jaz tud, pol pa via Galič user posted image

clock-img

11.05.2012, 14:49

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

...jaz grem komaj okrog 15.30-16 ure po otroke....bomo vidli...

Jaz tud, pol pa via Galič user posted image

Še malo,pa se vidimooooooooo!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.05.2012, 19:48

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

Navečerjala sem se, zdaj pa še kavo spijem.
Na kavi je bilo super. Pasala sploh kava. user posted image
Luka že tudi na pol v pižami.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

11.05.2012, 21:03

clock-img

tjaShiika

pencil-img

224

Heila,

Včeraj nisem niti do računalnika prišla, danes pa celi dan nisem mogla na Ringaraja, mi je pisalo da strani ne najde, no zdaj pa končno mam cajt pa Ringaraja tudi funkcionira. user posted image

Upam da se naslednji tedn tudi kje na kavi dobimo, bom verjetno imela več časa kot ta teden. user posted image

Ima mogoče katera kakšno izkušnjo s tem da naša tamala glavico obrača samo na mojo levo, na desno je enostavno noče obrnit :/ pa ji dam glavico na desno pa jo zasuka nazaj, pa z igračko, igrački sledi normalno pa nazaj, svetloba; pogleda proti svetlobi pa da nazaj glavico na levo. Se mi zdi da tudi na levem boku raje spi kot na desnem.. malo me že skrbi, sicer mam posvetovalnico 22.5 pa bom itak zagnjavla za to, ampak me zanima če ima katera kakšne izkušnje s tem user posted image

Se vam javim kaj še kasneje če nebom prej zaspala hihi user posted image

clock-img

11.05.2012, 21:46

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Maličke sta zaspali...jaz malo "počivam"...utrujena od nevem česa...

Na kafe nismo šle, prvo kot prvo se puncama ni dalo, sta želele samo na hamburger...pa smo šle na brzake in še v eno štacuno pa domov..
M je boljše danes, brez vročine, rekla edino da jo je v vrtcu bolel trebuh...res ali nelahko samo ugobam, se rada včasih malo heca...user posted image

clock-img

11.05.2012, 21:50

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

Ojla, punce!

Še zadnjic v tem solskem letu vas vabim na studijsko fotografiranje otrok, ki bo to nedeljo v Mariboru.

Marsikdo si želi kvalitetne, zanimive in dobre fotografije svojega otroka, pa se ali nikoli ne odloči priti v studio ali pa je cena nedostopna.
Tokrat bo fotografiranje dostopno vsem, saj bo potekalo to nedeljo, 13.05.2012, v Mercator Centru Meribor - Tabor ( http://fotostudio.si/?p=632 ), cene pa se gibljejo od 10 EUR naprej. Vse informacije, fotografije, cenik za trgovske centre in druge lokacije fotografiranj so objavljene na spletni strani.

Fotografije pa si lahko ogledate tudi na fb strani: http://www.facebook.com/fotostudio.si .
Nekaj utrinkov z zadnjega fotografiranja v Mariboru in Celju pa tukaj (morda pa celo koga poznate) ;)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.320329231363018.79223.115992251796718&type=3

Vabljene!

Lep pozdrav, Ursa

PS: Za kakrsnokoli vprasanje, mi lahko pisete tudi na privat, drugače pa vse najdete na spletni strani! :D

clock-img

11.05.2012, 21:51

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

čeruser posted image

Maličke sta zaspali...jaz malo "počivam"...utrujena od nevem česa...

Na kafe nismo šle, prvo kot prvo se puncama ni dalo, sta želele samo na hamburger...pa smo šle na brzake in še v eno štacuno pa domov..
M je boljše danes, brez vročine, rekla edino da jo je v vrtcu bolel trebuh...res ali nelahko samo ugobam, se rada včasih malo heca...user posted image

To pa ni fajn da taka v vrtec hodi, če ima kakšno virozo samo bacile trosi naokoli. user posted image

clock-img

11.05.2012, 22:22

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika

Heila,

Včeraj nisem niti do računalnika prišla, danes pa celi dan nisem mogla na Ringaraja, mi je pisalo da strani ne najde, no zdaj pa končno mam cajt pa Ringaraja tudi funkcionira. user posted image

Upam da se naslednji tedn tudi kje na kavi dobimo, bom verjetno imela več časa kot ta teden. user posted image

Ima mogoče katera kakšno izkušnjo s tem da naša tamala glavico obrača samo na mojo levo, na desno je enostavno noče obrnit :/ pa ji dam glavico na desno pa jo zasuka nazaj, pa z igračko, igrački sledi normalno pa nazaj, svetloba; pogleda proti svetlobi pa da nazaj glavico na levo. Se mi zdi da tudi na levem boku raje spi kot na desnem.. malo me že skrbi, sicer mam posvetovalnico 22.5 pa bom itak zagnjavla za to, ampak me zanima če ima katera kakšne izkušnje s tem user posted image

Se vam javim kaj še kasneje če nebom prej zaspala hihi user posted image

Mogoče ni nič,pa ji samo paše taka poza bolj.Izmenično jo obračaj-enkrat levo,enkrat desno,pri P pa povej,da bo malo bolj pogledala.Saj boš vidla.Upam na najboljše!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.05.2012, 22:22

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Pripravljam nekaj za jest za mojega,bo vsak čas doma.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.05.2012, 22:30

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

To pa ni fajn da taka v vrtec hodi, če ima kakšno virozo samo bacile trosi naokoli. user posted image

če je punca ok, nima smisla, da je domauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem