IZVIRNO SPOROČILO: nitta
vesper fuul ti hvala za to informacijo, imam do Zagreba namreč celo bližje kot do Ljubljane, upam da se bo dalo na več računov dat Mimo. Prosim, povej mi je kolegica zadovoljna z njo, verjetno je, drugače ne bi kupila tega vozička :) katero barvo pa je izbrala? ko sem bila zadnič tam, sem videla da so imeli olivno zeleno ki pa sploh ni bila lepa barva...
ni kaj hvalit, upam, da kaj zrihtaš

Zdaj praktično ga še ni uporabljala, ker ima rok komaj decembra, ga je pa sestavila in malo vozičkala sem pa tja po hiši in pravi da je super. Kaj se lepote tiče itak ni debate, ker je itak 1A, pravi pa, da je tudi ful fajn stabilen in masiven. Pa ona ima mini morisa in ji gre prav lepo vložit v prtljažnik, tako da... vzela pa je tisto sivo barvo, tisto temnejšo sivo. Podlogo pa je vzela v tisti zlato-bež barvi. Je pa rekla, da jih imajo ful sestavljenih in kr nekaj barv lepih na razpolago pa tudi neki dve limited edition varijanti razstavljeni, tako da idi pripravljena

Aja, pa da ne boš zmedena, ker ne vem koliko poznaš ta west gate. Imaš dve večji otroški trgovini in v eni imaš ful stokkov razstavljenih, v tisti drugi pa imaš mime! Držim pesti, pa javi kaj, kaj boš zrihtala.
Ampak jaz sem pa ugotovila, da je ta baby center malo nor, kaj se tiče cen. Oni imajo vse stokke za 200 eur dražje kot drugje

pa še nič ti ne znajo razložit prav posebno. Grrr sem jezna.
Punce imate kakšne podobne probleme kot ga imam jaz danes? Meni recimo danes cel dan trebuh nekam čudno proti mehurju pritiska. Pa kot da mi skozi nekaj otrdeva v spodnjem delu, taki čudn občutek nelagodnosti čutim no. Kr nekaj sma hodla po trgovinah in mi nič ni pasalo, kr vsest sem se mogla al pa prepognit vsake toliko časa. Zdaj sicer že počivam doma, ampak še imam kr nek tak občutek smotan.

Kakšna mnenja?