IZVIRNO SPOROČILO: vesper
jaoo punce jaz sem čist zmedena, pojma nimam kaj vse potrebujem jaz in moja mala pikica ko bo prišla na svet.
No, da ne bo pomote, nekaj že vem ,ampak tolk je teh nekih malenkosti, da sem čist zgubljena. Inigo ta tvoj seznamček bo kr uporaben. Ve, ko ste že mamice, katere znamke teh raznih olj za dojenčke, kremic za ritko, dud, plenic itd... so najboljše za uporabo? Toliko je teh nekih proizvajalcev, da se meni kr blede ko hodim po trgovinah
Če ti je slučajno kaj v tolažbo, naj ti povem, da nisi edina

Res je ogromno vsega in bombandiranje propagande je na vsakem koraku, tko da za nas, ki smo v tem čist frišne, ni čist jasno kako in kaj. Jaz sem se odločila, da bom poskusila ne pretiravat in poslušam nasvete mamic. Predvsem tisto o popolnoma nepotrebnih stvareh, ki jih običajno v preveliki vnemi in skrbi ta frišne kupimo

Pa tolažim se s tem, da imamo praktično na vsakem koraku trgovine z vsem mogočim in da bo pa moj dragi letel iskat, če bomo še kako reč tako nujno potrebovali, pa nam bo manjkala.
Sama uporabljam predvsem kozmetiko Just in sem ful zadovoljna. Tud trebuh si mažem z njihovim oljem, pa njihov gel si namažem na meča, da ni kakih krčev v nogah itd..
Indigo ima kr prav, da čim manj kompliciramo, pa je

Pa poslušat moramo sebe in mislim, da bo kr šlo.
Se pa strinjam s tem, da so Pampers, Always ipd. reči totalno sr**je. Sem pri nečakih vidla kaj pamperske nardijo, always sem pa samo v nujni sili uporabila in mi je blo še takrat žal.
Jaz pa sem že v osnovi okrogla buška in se mi trebuh še ni opazno povečal, pa tud s kilami sem še kr pridna...od začetka do danes sem 1,5kg šla gor. Edino, ko ležim v postelji malo težje najdem ta prav položaj, ker sem bla pred nosečnostjo vajena na trebuhu spat. Jaz sem po novem letu ravno toliko shujšala, da sem planirala za novo zimo kupit nekaj manjših zimskih oblačil, pa mislim, da lahko to vsaj za eno leto še prestavim, ker bo tista prevelika bunda še prav prišla