IZVIRNO SPOROČILO: Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: vesper
dobro jutro punce,
uf kakšna noč je za mano. Še ena takšna pa kr znorim. Spala sem ravno 1urco sedaj proti jutru
Prvo je mojga bolel trebuh in je hodil gor pa dol po stanovanju ko zmešan, je ko en otrok ko ga nekaj boli. Valda da sem bedela z njim, potem ko je on zaspal, pa je naša malecka začela z razgibalnimi vajami v trebuhu. Adijo, jaz ne vem kaj ji je bilo to danes, čisto celo noč mi ni pusitla spat.
Ko se je končno malo umirila nekje ob 5 zjutraj, pa sem jaz zadremala, pa se je naš pesonja odločil, da bo začel jokat in hoče ven, ker ga lulat. Pa vedno spi celo noč, nikoli ne gnjavi. Potem gre on lulat, Jaz seveda umivat njemu noge ko pride nazaj, kar me je itak spet zbudilo. Se vležem, pes zaspi in spet začne z razgibalnimi vajami naša baba. Tako da.....joooj sem tečna zdaj in nenaspana. Mogla sem se nekomu izpovedat punce
No zdaj, bi pa mogla it bivši šefici še trgovino urejat, ker me je včeraj prosila. Mislim, da bom šla kr spat, pa vse nagnala od bajte
ova noč nije tvoj dan al kk je že Cime reku
boš pa popoldan kakšno oddremala

inigo te je menda bozgo rekel. Pa saj vseeno, itak sta tu nekje
mi pa smo zakorakali že v 31.teden. Kako gre čas, ne moreš verjet.

Danes me je ena tak prestrašila, sem se ravno nekaj stegovala na eno polico. Pa je rekla joooj gospa, to pa vi ne smete delat. Se lahko popkovina otroku zavije okrog vrata in ga zaduši

potem pa še mi je kr 15min nekaj predavala tam. No, pol me je hvala bogu moj rešil, ker drugače bi jo verjetno poslušala še kakšno uro
nusika2013 kaj se tiče lulanja ponoči sem jaz čisto ista. Že preden zaspim grem ene 3x sigurno na wc, potem pa še ponoči vsaj 2x. Pa včasih dobim še fajn batko v mehur in potem itak moram letet, ker se mi zdi, da bi se lahko kr polulala

Tak da po gibih sodeč, se naš otrok še ni obrnil. Imam občutek kot da se še premetava ,večino časa pa se mi zdi, da leži prečno, glede na to, da čutim gibe na vsaki strani trebuha. Eno so nogice verjetno, drugo pa rokice po moje ali glavica ali kaj