IZVIRNO SPOROČILO: nitta
pa ja jst sm mislila to vse v enem met, torbo za v porodnišnico in potem še kot previjalno, pa mislim da ne bo dovolj :) bolše mali kufer pa da najdem stvari na hitro potem v porodnišnico, ko bom tak cela zgublena :D jst že če sm samav bolnici se ne znajdem, kaj šele ko bomo obe :) jojoj sej pol se pač nasmejim tem mojim "biserom" in si mislim da nisem edina kokoš :D Kako ste kaj pri vas inigo? tisto alarmantno stanje prejšenga vikenda se je sedaj čisto umirilo? kdaj imate pregled naslednjič, pri najini najbolši ginekologinji (res mi je fajna, čeprav je stroga).
eeeh, pa nimaš osnovnih, da spraviš v tako malo torbo vse za v P!

ti ga pa pihneš...

dej pobrski nazaj, boš vidla ka sm vse jst zmetala not v kufer. boš vidla, da rabiš kr mal večjo torbo/kufer

jst mam namreč po tistem preplahu čist spakiran kufer. sam polnilca za telefon nimam not pa krtače za lase.
naše stanje se je umirilo. ampak mi ful otrdeva trebuh. skos. kr naprej. prej nč, zdj pa noro!
pregled mam pa v sredo. sj že komi čakam. da me pogleda kako je stanje spodaj, da ni maternični vrat kj skrajšan al kj... to me mal skrbi, kr mi je tut trebuh dol padu. ne nosim več tk visoko kot je blo prej. in če se je mali kj spustu, bom mela strog počitek. to je pa pr men isto kot da bi reku, da ne smem več dihat

jst upam, da je stanje še sprejemljivo.
stroga je pa res! sj se najbrž spomneš, ko sm pisala kk me je skregala, da sm se preveč zredila... sam jst še vedn trdim, da njihova vaga ni ok. kr zdj po enem mesecu (doma) še vedn nimam tok kil kot jih je tam pokazal. tk da... sj sm se zdj odločla, da se bom jst lepo tam zvagala, povedala bom pa cifro, ki jo doma pokaže. pa me baš boli...