IZVIRNO SPOROČILO: JasJas
Punce, pustite stat, se ne splača zapravljati besed zaradi nekih debilnih izjav, itak je vsaka od nas zgodba zase, z individualnimi posebnostmi in podrobnostmi, da bi lahko stvari posploševali.... Dajmo se raje pogovarjat o prijetnih stvareh, ki nas čakajo in se dogajajo....
Povejte tiste, ki že imate otročiče, koliko so stari in kako jih pripravljate na prihod bratca/sestrice, se že kaže kaj ljubosumja, kako boste to skušale obvladati....
Moja hčerkica bo imela naslednji mesec 5 let in se zeloooo veseli dojenčka, pravi da bo bratec, tudi ime mu je že zbrala (isto obnašanje kot sem ga baje imela jaz, ko je moja mama pričakovala mojega mlajšega brata, zato jo bomo tudi pri imenu ubogali, če bo zadela
)... me pa že sprašuje, koga bom imela rajši....
naš malček bo tudi kmalu star 5 let in že komi čaka bratca ali sestrico

. Najprej je bilo sicer govora o tem, da želi fankta, ampak to je bilo čistno na podlagi debate z atijem, k je bl k ne govoru o fantku

. Glede na to, da jst mislim, da bo punčka, smo sedaj odločeni, da bo odlično ne glede na to, kaj bo. Tudi imeni za oba spola je že izbral in celo všeč sta mi, sploh za punčko

.
Zaenkrat nima težav, mi pa cel čas govori, da ko bo

ponoči jokal, da bo on vstal, mu dal dudico, ga pobožal in mu zapel pesmico, da bo nazaj zaspal. Pravi, da bo priden starejši bratec in mi bo zelo pomagal