cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Angels Sounds

clock-img

12.07.2012, 23:53

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

Jaaaaaaj, naš angelček nama je pa danes polepšal večer user posted image
z možem sva danes Angel Sounds zaslišala utripek najinegauser posted image user posted image Čist presrečna in presenečen nad dejstvom, da se sliši že tako zgodaj (8t 5d) user posted image upam da tudi ve že kaj slišite, nama je vsekakor polepšao večer in prineslo mirne sanje user posted image

Lahko nočko vsem skupaj user posted image

Tudi jaz sem zaslišala utrip user posted image v devetem tednu, sicer res čist na šibko in oddaljeno, ampak bil pa je.user posted image Bolj se slišijo premiki. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

13.07.2012, 07:31

clock-img

aiwich

pencil-img

161

mi ga pa drug teden dobimo! komi čakam. user posted image user posted image

clock-img

13.07.2012, 09:24

clock-img

Tangerina

pencil-img

259

Resnično nepozabno doživetje, ko ni več treba h GIN da to slišiš, ampka to postoriš kar z domače postelje user posted image in predvsem me pomiri in da vem, da moj user posted image živi in da je vse vredu user posted image prav polepšalo mi je teden user posted image user posted image

Upam da boste tudi ve imele srečo!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem