Hejla
!
A ni fajn, ko so slabosti mimo, pa utrujenost bo tudi počasi...sicer bo vreme vedno bolj mizerno, ampak se bodo pa začeli premiki v trbuščku, ki nam bodo risali nasmeh na ustnice
.
Jaz premike čutim že kak teden (je res, da sem ekstremno suha), v nedeljo pa sem začutila tudi eno brco...občutiti je bilo pa tako, kot bi me nekdo s prstom žoknil v predel trebuha
. Tako da ja, počasi se bo tudi to začelo...
Jaz sem obe nosečnosti bila noseča čez poletje, tako da me tokrat čaka precej šopingiranja...malo sem se sicer že poredila, ampak hlače in krila še spravim čez trebuh, čeprav se mi že pozna, samo s srajčkami, majčami in puloverji se tudi ta skrije. Za zimo sem se odločila, da si bom nakupila predvsem volnene tunike in podobne stvari, ki jih bom lahko nosila še kasneje. Pri nas doma še nihče ne ve...ni bilo priložnosti, da bi bila oba s parnerjem skupaj, ko bi naznanila novičko starim staršem, v nedeljo pa imamo praznovanje RD od mojih dveh škratov, pa upam, da se ne bo katera od mojih prijateljic zarekla, hehe...jih morem še opozorit na to!
Moj naslednji pregled je šele oktobra, tako da je še dolga do takrat...UZ mi bo pa skor zagotovo naredil. Dosedaj mi ga je še vedno, v obeh nosečnostih se ne spomnim, da bi bila kdaj na pregledu brez UZ, pa čeprav samo za minutko ali dve
.