Pozdravljene :)
Midva v materinsko ne bova šla, nisva šla niti prvič. No, prvič ni blo namenoma..je blo prezgodaj in jaz sem že tako slabo spala in tako zgodaj se pač nisem mogla zbujat. Še tisto kar sem se morala, če sem imela preglede bolj zgodaj, mi je bilo potem cel dan slabo in glava me je bolela in tako. In porod sem si lepo ogledala doma, na youtubu..itak mi je žal ful. Dihanje so mi tam kazale..previjanja sem se naučila v P, kopanje pa itak pokaže patronažna. Glede dojenja in vsega tega pa je itak logično, da daš otroku jest, ko je lačen in ne po nekem urniku,....to je pa to.
No, ni mi bilo žal, da nisem šla, sem bila vesela..sem se vse sama naučila sproti.
Previjalno imamo mi na pralnem stroju :) Smo kupili podlogo, dali gor in je super.
Seznamček bi bilo tudi lepo posodobit ja..samo jaz nisem za to :) Se ne spoznam.
Aja, kile..jaz ne vem kolko sem v +. Nazadnje sem imela UZ in ko imam UZ, se ne tehtam. Bomo videli 22.1. kako kaže. Se pa sploh ne sekiram, mi je čisto vseeno koliko sem šla gor. Ok, v prvo sem šla res preveč (27kg) ampak, ko mi paše bom jedla. Pa vseeno sem lahko rodila..ki pravijo, da če greš preveč kil gor, je težji porod. No, ne drži. Sem pa bila po porodu lažja za 11 kg. Samo zdaj ne vem al isti dan al naslednji zjutraj. Se ne spomnem točno.
Doma se pa ne tehtam..ker so tehnice različne.
Jaz sem se pranja že lotila, en stroj oblačilc je opran, skoraj suh. En stroj še čaka..pol me čaka likanje in enkrat na začetku februarja bom orala še lupinico, če nas slučajno preseneti kej prej, da je pripravljeno. Voziček-košaro in ležalnik bom pa enkrat sredi februarja oprala.
Papirje je že katera urejala? Jaz bom poslala jutri mojega, da se ustavi spotoma na CSD po vloge, ko konča delat, ki meni se ne da gor hodit. Toliko lenobe je na tem našem CSDju, da ne moreš verjet. Hočem čim prej to rešit, da imajo oni čas, da rešijo te vloge in pošljejo odločbe, da ne bom čakala, ko ena kolegica za ODje- 8 mesecev.