Ojla
!
Uuu, meni je bilo danes zjutraj tudi prvič slabo zaradi N. O, fuj, kako je to neprijetno! Upam, da je bilo to zgolj u prolazu
.
Pregled sladkorja?? - a že tako kmalu na začetku?? Jaz sem ga v obeh N imela šele tam nekje okoli 16t, 17t!
Kdaj povedati?? - trenutno ve samo ena sodelavka-prijateljica, v službi bom morala povedati tudi že kmalu, ker mi konec meseca poteče pogodba in se mi zdi, da bi bilo fer, da jim ob podpisu podaljšanja povem (ne pričakujem nobenih težav, bi pa zaradi čisto osebne zadeve, raje videla, da bi bilo mogoče počakati z novico malo dlje). Septembra pripravljava piknik, ker moja malčka praznujeta RD, tako da bo to verjetno dan, ko bodo zvedeli vsi sorodniki in prijatelji.
NiNiBo, ideja z majčko je super...Mi2 sva jo tudi izkoristila pri drugi N, s tem, da sva na prvo stran nalepila dva otročka + napis big brother, na hrbtno stran pa mesec in letnico, kdaj. Pa je bila tako hecna situacija, ker so vsi porajtali majčko pa napis, ampak samo na prvi strani, pa glih v tistem času so na POP TV-ju vrteli resničnostni šov in smo se tako smejali, ker je tamal hodil naokoli ene 15 minut, pa nihče nič, pol pa nekdo le vpraša, kaj pa je to na hrbtu...
...pol so pa začele leteti čestitke
...Za tokrat še razmišljava, kako izvirno obvestiti vse o naraščaju. Mogoče bova povedala samo tastarejšemu sinku, da bo dobil še enega bratca in sestrico, pol bova pa čakala, če bo sčvekal naprej
...itak mu ne bo nihče verjel
...pa mu bom v žep dala UZ slikico in mu rekla, naj jo pokaže in tistega, ki mu ne bo verjel, vpraša, kaj pa je potem to. No, saj je še nekaj časa za kakšno fajn idejo...
Lp.