Pa brez zamere, sem mnenja daj e fajn, če imaš prvega otroka pred 30 letom...za drugega in več pa je potem še čas
Vem, velikokrat je situacija takšna, da pred tem ni pogojev...nič zato...je potem tudi luštno
Nič ne zamerimo, me stare kokoši [smiley36.gif] Saj je vendar jasno, da je ko si mlad vse lažje. Tudi zanositi konec koncev, če primerjamo s starejšimi ženskami. In zakaj tako pozno? Niso samo pogoji tisti, včasih ženska najde sorodno dušco zelo pozno. Se mi zdi, da se starejšim dela kar malo krivica, ko se vedno izpostavljajo samo pogoji, štalce, službe ipd., da se pa pozablja na to, da včasih ljudje svojo ljubezen spoznajo zelo pozno. Nekateri celo prepozno, kar se tiče otrok. Da ne govorim o tistih, ki se leta, celo desetletja trudijo za otroka. Še ena kategorija, ki nima veze s "klasičnimi" pogoji štalce ipd.
Najlepše bi bilo, če bi imeli telo dvajsetletnice in pamet štriidesetletnice. Pa brez zamere

Najboljši "pogoji" za dete. Govorim iz lastnih izkušenj. Prva bo polnoletna, drugi bo rojen naslednje leto, če bo šlo vse po sreči. In moram rečt, da je razlika glede sprejemanja nosečnosti in verjamem, da bo tudi pri vzgoji otroka, ogromna! No, pri prvi nisem komplicirala, zdaj pa verjamem, da bom še manj in bom materinstvo jemala drugače, kot sem ga pred skoraj dvema desetletjema.
No, malo sem se razpisala, brez zamere.
Želim veliko nalulanih pluskov in da nas bo že v aprilu mnogo in še več nosečk! Vse sprejmemo, mlade in stare!