Evo punce! Se vam po dolgem času javljam.
Mi bomo jutri stari že 2 meseca in sva imela danes tehtanje. Smo že težki 6390g in veliki 67 cm. Nič čudnega da mu je vse premalo
. Drugače je pa zelo priden. Čeprav čez dan se mi zdi da samo je. Zaspi mi tam okoli 21h do 21:30 najkasneje in spimo tam do ene 2-3h, pojemo in spi dalje do 7h, pol pa včasih zaspi še do 8h ali pa kar podaljša do 10h
. Je pa zato čez dan več pokonci, in gleda, se pogovarja, ter je... Dojiva se žal ne, ker se je pri 3 tednih zalomilo, sedaj pa ko ga pristavim, pluva moje mleko ven in ga sploh neče
.
Sem pa kljub vsemu čist zasedena. Veliko letam z mojim dragim naokoli, pa veliko obiskov sva imela... Popoldne sem zaposlena še s starejšim, pa kopat smo se hodili,...se je kar dogajalo...
Michelle12 čestitke za hojo in za zobke
aja pa čestitke za ponovno
.
Škrpijonka kako je šlo uvajanje? A je bilo kaj joka? Moj prvi je šel z 8 meseci v privat varstvo, ker sem jaz dobila službo in sem mogla iti delat in je bil čist navdušen, tak da sploh nisva imela uvajanje, ker mi je že prvi dan rekla, da naj grem kar po opravkih in na kavico ter da naj ga dvignem čez nekaj ur. naslednji dan pa je bil že polno. Je pa varuška imela še 7 drugih otrok in pomočnico, tako da mu ni bilo dolgčas... In še vedno obožuje vrtec. Še zdaj ko mu rečem, da če če ostati doma, neče, ker pravi da mora iti pogledat svoje prijateljčke
. No sej meni je pa tudi lažje, ko sem dopoldne sama samo z enim
.
Kar se tiče cepljenja...Jaz že prvega nisem cepila za rotavirus in tudi drugega ne bom. Sem slišala že za kar nekaj primerov, ki so kljub cepljenju pristali v bolnici. Prav tako ne dajem AD3 kapljic. Ga raje vsak dan dajem na sončka.
IZVIRNO SPOROČILO: škrpijonka
Jaz sem fešto dobila po 10 mesecih in je redna, blaga, tako kot pred nosečnostjo. Je bilo prav luštno ko je ni bilo.
Mi gremo v soboto na prvi rojstni dan in študiram kaj kupit, ker fant ima vsega preveč. Verjetno bom vzela kaj za oblečt in kako knjigico.
Naša miška odkar hodi je je povsod polno in dve sekundi ne sme bit sama, ker takoj kako ušpiči. Da ne govorim o temu, da opazuje mucke kako jejo in pol tudi sama proba kak briket
.
Škrpijonka to tudi mene skrbi, ker midva imava psa in mačka.
Imava pa mopsa in ima težave s smrčkom, da ga full srbi. in sem dala malega v igralni center na tla in se je šel pes obrisat smrčka vanga. Sem mislila da bo mali znoru. Sedaj pa učim psa, da voha ga lahko, ma srček pa ne sme brisat ob malega in niti ob igrače. Upam da bo šolanje uspešno.
Mačko pa učim da mi ne hodi spat v otroške cunje

. Se mi zdi da imam sedaj več dela z živalimi kot z obema otrokoma. Da ne govorim da sta bila oba bolj ljubosumna kot pa moj sine. Muca me prvi mesec ni niti pogledala, pol je pa končno zbrala pogum, se mi je pa štulila v naročje, kadar sem malega hranila in mi probala izbiti iz rok flaško in mi kazala da moram njo čohat... Pes pa cele dneve smo joka in hoče da se samo z njim igramo...Grrrrrr....Sem bila že čist besna vmes, sedaj pa gre počasi na bolje... Muca mi ne skače več v naročje, peso pa se dere samo še ene 5krat na dan

.
No zdaj pa moram iti, je mali že pokonc... podnevi spi samo po 15 min...