cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Prvi pregled

clock-img

24.07.2012, 18:46

clock-img

xocoatl

pencil-img

21

Jaz mam 10. avgusta. Ti? :)
Kdaj si si naračunala?

clock-img

24.07.2012, 19:51

clock-img

tralalala

pencil-img

15

jaz pa mam 8 avgusta že prav nestrpno čakam ta datum ...pa upam da bo vse uredu ...računala sem prek teh ko pač pa pride 16 marca ka pa tebi si si kaj to računala pač to se gleda na zadnjo men. user posted image user posted image

clock-img

25.07.2012, 09:05

clock-img

xocoatl

pencil-img

21

Meni pa 23. marca :)Zelo skupaj :))) Ti pišem na ZS raje :)

clock-img

25.07.2012, 16:05

clock-img

lalyka

pencil-img

17

Jaz pa 24. marca al tudi 23. - vsakič drugače - odvisno katero aplikacijo uporabim! :) Imam pa tudi 10. avgusta prvi pregled. Komaj čakaaaam :)

clock-img

01.08.2012, 17:47

clock-img

lalyka

pencil-img

17

Ok, jaz sem imela prvi pregled predčasno. Me pa zanima v koliko časa so vas obvestili, če je bilo z izvidi kaj narobe? Ker dala sem kri in urin, in so rekli, da pokličejo, če je kaj. Pa me zanima kolko časa rabijo, da pokličejo če je kaj? :) Upam sicer da ne... ampak ok... :)

clock-img

01.08.2012, 18:21

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Me še niso obvestili. Sem kar na rednem pregledu izvedela, da sem slabokrvna.

clock-img

02.08.2012, 11:15

clock-img

Coolgirl

pencil-img

42

Se še jaz oglašam, da povem, da je prvi pregled za mano. Pikica se je tako lepo videla in res mi ni žal, da sem čakala tako dolgo.

Prav tako mi je ginekolog povedal, da sem nekje v 10 tednu (po velikosti ploda) in ne v 11 (od zadnje mestruacije) kot je bilo računano na začetku. No kar je tudi normalno, saj sem imela dokaj neredne cikluse.

Sedaj pa komaj čakam na pregled NS in naslednji pregled pri ginekologu, da spet vidim mojo malo pikico

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem