JUTRO!
Mi se še zmeri crkljamo v postli, po počais treba v splekat ;)
katniss ... sem hotela tudi sama rečt glde tekočince v prsih, pa vedno pozabim. Opazila sem jo ene 14 dni nazaj, res samo pikico, pa če stisnem še kako, tko da ja telesce se priravlja ;)
trixxi,še vedno sem prehrajena ...pa saj sem boljše, samo ni to to ... nos je že kr ok no, samo kašljam pa še vedno ...manj sicer in ne bruham več od davljenja, samo nisem pa še nehala in še vedno čutim, da izkašljujem ... jutir pokličem zdravnico, da vidim, kolk dni me bo še držala doma ... drugače sem si pa za viknd privočila eno solno kopel, nekaj minut savne in malo jakuzzija v enem zdravilišču in imam občutk, da me je kr prečistilo, da sem boljše ... sicer sem bila blazno utrujena PO tem, ampak sem se naspala ... tako da rčaunam še nekaj dni in bom zdrava ko ribica ... samo za koliko časa? :))
Govorila sem tudi s svojo zdravnico, ne ap tui z G, ki je rekla, da če sem navajena savne, grem komot notr zakrajši čas, da se pogrejem, ne pa rpegrejem ... itak imam infra, ki jo lahko naštimam tud samo na 40 stošinj, če hočem ... zdej sem bila v turški, ki je vlažna, v finsko pa itak ne bom hodila, ker mi tudu v nenosečnosti ne paše, ker je prevroča. Tako da bom občasno lepo šla v svojo infra svno, da se pogrejem, pše za zdravje je dobro in naj me klincajo vsi, ki so proti ... itak 100 ljudi, 100 čudi ... tud jakuzzi eni odsvetujejo, drugi ne, ah kaj vse ne bi smel ...očitno boljš da sem non stop bolna ... :(
Pozdrvček vsem, grem pod tuš, potem pa kosilce in narezki za popoldne,ko doibmo obiske ;)
Papa