Jutro!
Samo da vas pozdravim!
Moje počutje je za 100% boljše! Sem še na bolniški, samo sem vseeno danes vstala ob 7h z možem, da sem vidla, kako se bom počutila, ker bom te dni la v službo ... danes pokličem dzravnico in se zmeniva, kdaj ... in sem bila presneečena, ker sem kr nekak vstala, brez slabosti in slabega počutja, sicer še malo kašljam, tako da kak dan pa bom ko ribica ... hčerkica je šla danes po 14 dneh bolezni nazaj v vrtec, sem jo oblekla, umila moćek jo je pa peljal in šel v službo ... danes bom še sigurno počivala ... jutri se verjetno pripravila na službo in potem v sredo ali četrtek hopa nazaj v službo!!! :)
Lačna sem, zdej si morm it prirpavit zajtrk ... sem še vednov postli in lenarim ;)
trixxy, jaz te pa popolnoma razumem glede tega, da bi čim prej rada nehala delat!!! Žal je pri meni enako. V pvi nosečnosti sem delala DO konca in to dve službi (dopoldne redna služba do 14h, popoldne na jezikovni šoli še od 16h-22h in mi ni bil problem. Porodniško sem končala cel mesec prej in šla v službo nazaj, moek pa je ostal doma še tisti zadnjo mesec z malčico. NI MI BIL PROBLEM:
V tej drugi nosečnosti pa endostavno nimam energije in mi je že samo služba grozen fizični napor, kaj šele vse otalo (pospravljanja, otrok, dodatni projekti ...) in NE ZMOREM in si želim im prej nehat, čeprav VEM, da ne bo šlo ... nimam možnosti koriščenja dopusta žal (razen 5 dni v februarju) in moram delat DO porodniške, razen če bom tako švoh, da bom na bolniški ...
Se še breemo kaj danes, grem zdaj jest :)))
PAPA