Dobro jutro!
Ce bi bilo po moje, bi se danes kr v odejo zavila pa cel dan spala
. Je malce sivi dan zunaj, snega res le za vzorec pa se ustni izpit imam. Ah ja, bo ze.
Sem pojedla dve palacinki za zajtrk, ki sta vceraj od vecerje ostali. Me je spravilo v malo bolj optimisticno voljo hehe.
doberdan: Ma pojma nimam zakaj imam sploh feeling, da se bo marca rodil. Sicer po zadnji M, je rok 26.marca, UZ je prestavil na april. No pa verjetno se to, da je moja mama sveto prepricana, da se bo marca rodil. Ima ona neke svoje izracune.
Zaradi mene lahko pride tudi okrog 20.aprila, samo da bo vse vredu z njim. Verjetno se pa gre ze tudi za rahlo neucakanost, ker mene ze blazno zanima kaksen bo, komu bo podoben, kaksne vragoljie bo uganjal...
Oef, Nederlands... misschien kunnen wij een nieuwe conversatie alleen in Nederlands doen? (Liever niet.
)
saby85: Meni bodo tudi odvzeli kri takrat, jaz sem Rhc-, kar je zgleda, da nekaj novega. Poznala sem RhD- (jaz sem v RhD+) in da obstaja zato serum. Preverjali bodo, ce si zacela izdelovati protitelesa, ki bi lahko skodila otroku. Sploh ni nujno, da si jih, vendar morajo preveriti. V mojem primeru ne obstaja serum, edino kar bodo naredili je to, da bodo otroka bolj podrobno spremljali pa se to v primeru, da ze izdelujem te antigene. Jaz racunam, da tega ne bo potrebno delat.
NiNiBo:
Jaaaa, bakfiets! Jaz tudi mojega prepricujem, da je to prava resitev, on pa vztraja da so zeeelooo nadlezni. Dela v Amsterdamu in potem mu grejo vsak dan na zivce.
Je pa res, da se februarja seliva zelo blizu mestnega sredisca in jaz raje hodim kot kolesarim...
V bistvu sem tukaj ze od leta 2010, z vmesnimi premori. Sem sla domov se diplomo dokoncat, pa porocila sva se v Sloveniji, zdaj pa hodiva vsake toliko casa na pocitnice.
Sej je bolje, da si zaenkrat doma. Porodniske tukaj so obupno slabe... 4 mesece dobis, potem pa tamale popokajo v vrtec in to je to. Sicer se nimam otrok, ampak se mi zdi, da so male bibe pri 3 mesecih se tako zelo male in res potrebujejo mamo. Sicer se nisem slisala slabih stvari o vrtcih tukaj ampak jaz verjetno vseeno ostajam doma do nekje vsaj 8. meseca upam.
Ja, Nizozemcem se strasno dopade, ce znas nizozemsko. Ceprav nekateri potem, ko ugotovijo, da se se malo lovis, kr na ang preklopijo in ti ne delajo ravno neke velike usluge.
Kako ti je vsec Nizozemska do zdaj? Imas kaj znancev/prijateljev med Nizozemci?
Tajka: Meni je moz ze ponujal, da me obuje, potem ko je videl kako sopiham zraven
.
ursika1: Dobrodosla!
Po vseh aprilicicah, ki pricakujejo deklice, se nas bo pa tudi kr nekaj nabralo z decki