IZVIRNO SPOROČILO: doberdan
Meni je v bistvu res to en car, ker je to ena stvar ki jo ce je vse BP seveda ne ves kdaj bo in je to eno tako lepo presenecenje, ko se zacne porod.
Meni tudi! Tokrat sem sama sebi že obljubila, da ne bom prehitevala dogodkov in bom probala uživat v brezskrbnih dneh, že na porodniški ... če ne bom res delala še zadnji dan.
Pa pomlad bo že, sonček, toplo, ah ....
kaj delaš lušte, kje je še to ...še 1000 stvari prej za poštimat ;)
jaz sem lih malo dala spat, pa se bojim da bo zbolela, je imel 37,4 pa upam, da je vse to samo od utrujenosti in izčrpanosti in da se zbudi ok ... ker sva te dni sami in jo moram zjutraj eno uro prej budit za vrtec, vvrtcu pa ne spjo več vsak dan in je čist gotova :(
tko da bom vidla, kakšna bo noč, če ne imam pa mami pa atija za backup, da ne bom spet bolniške jemala ... :( smo zmenjeni da pokličem ob 6h zjutraj če morata prit iz Štajerske, da šepravočasno pridem v službo, zlata sta ... sam upam, da ne bo treba no in da bova zdravi midve lahko šli jutri po službi knjima do sobote!!!
drugače sem OK, ž celo nekaj dni nisem bruhala :) še vedno ap brez energije, veliko spim, za službo naredim najnujnejše, doma pa je trenutno katastrofa :((( pa sej bo, za vikend dponavadi potem me čaka ...
v sredo grem dat kri za cukr ... sem dobla kr na listku napisana navodila, kako in kaj in kako to zgleda ...
zdej pa šibam morm še pšenico posejat ;) za bo lepo za božiča pol pa dans k na en dva tri spat :) nočko ...