oh wow kakšen lep dan!
smo že en čas zunaj, mala je rolala, zdaj je utrujena, se je preobula in zdaj se gunga in nori za hišo ...jaz bom pa malo vmes pospravljala. komaj čakam pomlad in prav luštno bo z našimi malčki se sprehajat v pomladnem času, ko se bo vse prebujalo in bo prijetno toplo! :)
zadnje dni se ukvarjam, kaj bo z mojim dojenčkom, ko bom konec porodniške ... sej se smešno sliši, ker je še daleč, samo mi je neprijetno, ker bo sredi leta in ne bomo dobili vrtca med letom, ker je pri nas vedno poln, čeprav so ga jeseni še dogradili! vseeno upam, da se malčica rodi do konca marca in da lahko oddam vlogo, ki jih sprejemajo ravno do 31. 3., vem, da bomo odbiti, ker jeseni še ne bo stara 11 mesecev, samo če je otrok enkrat zavrnjen dobil naslednje leto kakšno dodatno točko ... tako da sem že malo vohala tudi za privat varstva v okolici ...
domžalčanke, poznate kakšna privat varstva, ki niso zdaj uradno privat vrtci (ki so dragi), pa so OK in za normalno ceno??? ker jaz celo resno razmišljam o tem, da bi tudi mojo starejšo izpisala iz vrtca in jo imela doma, tako da mi bo potem od marca-junija (4 mesece) 2014 striglo za dva otroka, kam jih dat ... ah, neprijetne zadeve ...jeseni 2014 gre ona potem že v šolo :), ta malčica pa upam, da bi potem v drugo dobila vrtec ...
pa te dni moram počasi naštudirat, kako s papirji za P in 7. 1., ko imam pregled, točno določit datum PDP (ker imam enega na M in enega na plod, samo mi še ni prestavila nič uradno, pa je rekla, da mi bo ...)
bebika 1 ... a veš, da mi ravnateljica ne dovoli koristitit tistih 10 dni v kosu dopusta, ampak samo pač 5 dni v času zimskih počitnic in tista dva dni (mislim da gre na koledarsko leto), ki jih zdaj z 2013 dobim na novo, čprav sem oba zdja jeseni porabila, da lahko izkoristim po lastni želji in to je to ... hja, kaj čmo, bom mogla zdržat do 22. 2. 2013, če mi pa prestavi PDP, bom pa PO počitnicah i+tisti tden res vzela bolniško, da se ne vračam delat v marcu, k mam že zdej vseg apoln kufr! Grrrrrrrrrr.....
to bo to ... mala danes gre n počitnice k tetki, jutri pa k mojima dvema do nedelje ali ponedeljka, tako da bo malo miru doma, malo bova pospravila, se malo crkljala in gledala filme ;) hihi pa kak kino mogoče :)
bodite fajn, pa se kaj beremo, pišite kaj, meni je kr dolgčas ...
kako trebuščki? mene matrajo krči, niti ne tolk v trebuhu, kokr v nogah, ko se ponoči pretegujem, tko da morm spet začet pit magnezijeve tablete, mi jih je že zdavnaj zmanjkalo ... unih folnih tud več ne jemljem, kr pozabim ...pa tud mažem se še nič s kremami, kaj pa vem, tud v prvo se nisem ne vem kaj ... črte tud nimam po trebuhu ...
bo že ... še tri mesece ...pa mam dost ;)