Jutro!
What a week!!! :( Prebrat sem vas še uspela, komentirat in pisat nikakor ne ... :(
Cel teden v službi norišnica (dnevi dejavnosti, dan odprtih vrat, če nisem bila cele dneve v službi, sem pa doma pekla ZA službo ..., petek pa še SLUŽBENA zabava ... ja definitivno je bil teden v znamenju službe ...)
TOLK o veselem decembru, k sploh ne vem, da je december ... doma je katastrofa, dreveščka in jaslic še ni ...nobenega vzdušja :(
Včeraj smo šli dos estrične pogledat dojenčka, popoldne pa v LJ gledat lučke .... spet zvečer domov in potem sem samo še padla v postlo ... in to je to ... z današnjim dnem sem uradno fraj do 2.1., čeprav morm danes vse pospravit, nardit drevešček, da bom potem mirna in bom lahko nekaj dni na off, preden imam spet nekja dela ZA službo, žal, morm ene zadeve pravočasno poslat naprej ... pa ni panike ... samo nekaj dni rabim za refill energije ;)
Ta teden sem tudi imela cukr test, nič me še niso klicali, tko da menda so rezultati OK! :) Nazadnje ko sem bila na pregledu, je blo tud vse ok, samo rekla mi je, naj pazim na težo ... pa skupno se nisem tok zredila, samo zadnji mesec sem se največ ...za cukr test vam predlagam, da si nesete s sabo limono in jo stisnete notr, je potem zadeva bolj pitna, je pa to dovoljeno ;)
meni je bilo vseeno slabo in sem se kasneje ful zbruhala, pa sej to zame ni nič čudnega a ne ...
kar se telesa mojega tiče, imam tud jaz zdaj sama s sabo težave ... v prvo sem se počutila bolj seksi, zdaj si grem pa na jetra ...verjetno tudi zato, ker se nikakor ne počutim dobro, občasno še bruham, nimam energije in na sploh čakam, da rodim, ker imam nosečnosti poln kufer ... :( č rte nimam ...
modrci so mi vsi še prav :) od prvič imam dva za dojenje, menda bosta že OK ... mi na na splošno manjka modrcev, tako da bom malo menjavala spodnje perilo po nosečnosti in si kaj novega privoščila ... ;)
toliko za zdaj ...
grem pripravit zajtrk moji družinici in dvema nečakoma, potem pa vse angažiram, da mi pomagajo pospravljati in stanovnje spravimo v RED in ga naredimo BOŽIČNEGA z drevescem, jaslicami, svečkami in vsem, kar spada zraven! ;)