IZVIRNO SPOROČILO: katniss
Ok glede teh cepljenj se moram res se pozanimat pa malo primerjat.
Mi smo morali oddati porocilo katera cepljenja smo opravili v Sloveniji in smo nam poslali, da nam se par stvari manjka. Ampak ni nujno ce zelimo.
IZVIRNO SPOROČILO: katniss
Ja consultatieburo mi je tudi ze poznan.. samo na sreco (?) res ne vem kako je v Sloveniji, tako da se bom pac navadila na sistem tak ko je tukaj.
Sicer ne poznam dosti mamic z dojencki, ampak tiste, ki so, so zadovoljne.
Pri nas pride jutri ena gospa iz consultatieburo obiskat domov ob 10.00. Tako, da jutri tudi jaz kaj vec izvem kako in kaj. Mi je pa prav zanimivo, da pridejo tako iz consultatieburo kot tudi iz kraamzorg na dom. Imam obcutek, da nas skoz cekirajo ce imamo primerne razmere za otroke

. Imam stanovanje kot iz skatlice

.
Glede tega, da se kaj domenis mi je pa zelo znano. Je ravno Niels rekel, da se je s svojo sestricno domenil, da se dobimo enkrat februarja

, sem se mogla smejat zacet. Uh ja socializacija, mi imamo tudi Delt Mama, ki je bolj tako za expats, pa sedaj sem se javla na razpis so nekoga iskali za urejanje internetne strani, tako da upam, da se tudi meni uspe malo bolj socializirat. No sej z Neom hodiva na telovadbo, pa sem tam kar nekaj spoznala, pa mame v vrtcu. Ampak, tko za kaksen kofi, do tja pa se nisem prisla. Razen seveda zlahte, ki je tu.
izalina wow, no potem se da tudi s tako malimi. Me prav firbec matra kako bo slo z nasim Neom. Jaz sem tudi next narocevala, ko sem bila v Slovenija. Gap sva pa enkrat kupila v Italiji, pa je bilo tudi uredu.
A ze kaj premislujete kaksne planice boste imele, pralne ali za enkratno uporabo?
< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 20.12.2012 21:18:05 >