Dobro jutro,
Najprej
za vse.
sara0 pridno počivaj, boste že nekako preselili vse skupaj.
Meni je tudi sinoči otrdeval trebuh, je bilo kar zoprno, a k sreči le to..
IZVIRNO SPOROČILO: trixxyMamaja meni je v prvo G napovedala drobnega, majhnega otroka, prišla pa je ven ogrobna baba
. Me je skor kap zadela.
Čisto možno, da se tudi meni zgodi kaj takega

. Nič, še malo počakamo,pa bo vse jasno, kaj je zraslo v

in kako veliko ali majhno je...
selitev v nosečnosti je očitno pravi hit

. Jaz sem prav vesela, da je glavno že za mano. Ta teden naj bi po zamudi končno dostavili še zadnje pohištvo za kopalnico in to bo to.Sicer nam manjka tudi še kakšna luč, a bomo za začetek menda preživeli tudi, če bo kje t.i.ruski luster (samo žarnica).
sobica tudi še čaka, da se iz nje umakne orodje in pleskarski material, potem pa pobeliva morebitne packe, sestaviva posteljico, premakneva počivalnik na njegovo mesto, počakava še previjalno mizo ter senčila, obesiva slikco in nalepiva dekorativno nalepko, pa bo. Računam, da s tem ne bo veliko dela in da bo kmalu gotovo.
plenice tudi jaz mislim začet z moltex ali podobnimi bolj eko pleničkami,sploh če bo dete res bolj drobno in tudi zato, da si v začetku malo olajšava zadeve. Potem pa verjetno na pralne preidemo, če bo šlo. Klasičnim plenicam za enkratno uporabo, kot je pampers, se bom pa skušala izognit, kerimam pomisleke do vse kemije, ki je v njih, pa še grozljivo mi smrdijo.Saj ne da pričakujem, da bodo druge plenice dišale, ko bodo polne, a tega vonja, ko zreagirajo kemikalije v teh plenicah, res ne prenesem.