IZVIRNO SPOROČILO: trixxy
Mamaja meni je v prvo G napovedala drobnega, majhnega otroka, prišla pa je ven ogrobna baba
. Me je skor kap zadela. No pa sej boljš da nisem vedela, da bo velika ;-).

sem se nasmejala temu stavku zdele.
malamaja, men se pa te mere zdijo ogromne.., no ampak itak se mi sanja ne koliko naj bi imela moja dečva.
na pregledu mi je v petek dala napotnico za sladkor, ker sem šla skor 5 kg gor, pa sem ji omenila zatekanje in da se ne morem odžejat, pa je rekla naj grem potem raje preverit. no, sem bila že včeraj tri urce tam in je vse ok s cukrom. drugače se je pa detece, ki je bilo do sedaj obrnjeno na bučko odločilo, da ponagaja. in lumpa se je obrnila tko, da je zdej spodi rita

. no, zdej upam, da si premisli in se obrne nazaj. vse ostalo je rekla, da je bp in pa male možgnčke mi je pokazala :). dobila sem tudi daktarin gel za vnetje in res je zdej končno ok. imam pa danes že drugi dan take krče v spodnjem delu trebuha občasno, pa še levo me v predelu bezgavke pod vratom boli za zjokat. upam, da se me kaj ne loti. v torek dobim cotke in voziček in že komaj čakam. nekja malega že imam, pa celo nepričakovano sem dobila svoje oblekce nazaj. sem prav hepi :). to začnem urejat drug teden, ker ta teden sem se lotila knjižne omare, pa otroških omar in kuhinje.
v soboto imamo žur s sinovimi sošolci, ker je imel rd, pa me v petek čaka še peka treh tort in morm mal šparat energije
o, sara0, čestitam za nov domek

, zdaj pa le pazi nase in brez naprezanja
evo, moj čas je potekel, otroci so se zbudili
lepo se imejte