Dobro jutro, ena
za vse. Jaz že eno uro hodim naokrog, sploh nisem zaspana.
ursika1, prav navdušena sem nad tvojim optimizmom in že zato, ker tako pozitivno razmišljaš vem, da bo vse ok in bo Lovro še vsem dokazal kako pogumen in močan je on in njegova starša. Bravo in le tako naprej! Vse dobro vam želim in vam pošiljm veliko moči in pozitivne energije še za vnaprej.
trebuh se je tudi meni zopet spustil niže, ne vem pa, kako je v njem obrnjeno dete. Ampak od včeraj je zagotovo za tri prste spustil, je res lažji občutek. zopet lažje diham in jem.
površni pregledi, jaz jih na srečo nimam. moja G si vedno vzame čas, prav neverjetna je. in vse si zapomni, še od prejšnjih nosečnosti in je res zelo skrbna. sem ji prav hvaležna...
mamamja koliko časa čez pdp pa pustijo čakat sedaj? včasih je bilo en teden ali pa 10 dni, pri mnogorodkah pa tudi več, če si se zmenil. drugače pa boš sedaj res kmalu prišla na vrsto, ko si enkrat čez rok je lahko tudi iz danes na jutri
sara0, tole čakanje vozička je res zoprna zadeva, ampak sej maš še mal časa. drugače pa res, malo zagrozi, da če ga ne bo v parih dneh, ga boš kupila drugje. včasih pomaga...
glede znakov, jaz imam že kake 10 dni gosto sluz, ki je prozorna, včasih pa malo zelenkasta - amapak baje zato, ker oksidira. se zgleda pripravlaj - ponavadi se mi je to kakšne dva do tri tedne pred porodom dogajalo. bomo videli kako bo tokrat.
sentimentalnost... mene hormoni noro dajejo. včeraj sem imela roditeljski sestanek v šoli in nam je razedničarka od hčere pripravla en odsek iz pouka, tako smo sedeli tam kjer sedijo naši otroci in se učili. otrokom je to povedala, ker so nam morali pripravit vsak svoje barvice, ker smo risali zemljevid na slepo in v kuverti me je pričakalo še drobceno sporočilce od hčere
. zelo lepo sporočilo, ki me je tako ganilo, da so se mi solze ulile po licih in sem bila potem vsa solzna uro in pol
cicika, jaz sem delala vaje, pa ne vem ali je bil učinek ali ne, čutila ga vsekakor nisem, tudi ko tpam skozi trebuh imam občutek, da je glavica še zgoraj. glede pregelda vaginalno na koncu nosečnosti, pa moja G ne mara delat, edino, če gre za sum na vnetje, ker pravi, da ne bi rada česa predčasno sporžila. in da četudi sem odprta npr. cm, lahko pri nekaterih še vseeno traja tri tedne, pri drugih pa je lahko potem že drugi dan.
včeraj je bil res en čudovit dan, za napolnit baterije. sem imela tudi ad in sem se potem prav super počutila - sem bila na močnejšem stolu in je bila res občutna razlika.
lepo se imejte in če gre katera v rim, srečno