Včeraj sem samo na hitro obnovila seznamček, za pisanje pa mi je zmankjalo časa, ker sem se ravno odpravljala na ctg v P. Tako, da sem si pa sedaj vzela čas, da kaj natipkam
Najprej Čestitke izalina za Svita.
Je pa res bil kar korenjak z velikimi merami tale vaš fantič, glede na to, da se je prej rodil.
Tudi tebi sara0 iskrene čestitke ob rojstvu Julije.
ROXY_ tudi pri meni se je pred kakšnima 2 tednoma nazaj začela začetniška slabost, ampak je zdaj že uredu, je bilo pa res zoprno. Upam, da ti čimprej minejo!
NiNiBo kako je s tvojo trebušno virozo? Upam, da je že mimo...
Imena... 4 dni do roka, pa še blizu dokončne odločitve nismo
.
IZVIRNO SPOROČILO: san
neli, hormoni tudi meni nagajajo, no verjetno nam kar vsem. mi razpoloženje niha, v bistvu mi je to najbolj zoprna zadeva v nosečnosti na koncu. iz enega stanja v drugo, pa nobenega pametnega razloga kdaj za to čudno eksplozijo čustev.
Mislim, da nam kar večini nagajajo hormoni. In ja res zna biti to zelo neprijetno, verjetno sploh za ljudi okoli nas.
Povečan izcedek, je pri meni danes še bolj povečan kot je bil, pa ga je bilo že prej res veliko.Pa tudi jaz nimam nobene srbečice, ali kakršnih koli težav. Edino od včeraj popoldne se borim z močnimi "menstrualnimi krči". Ali pa se očitno že nekaj dogaja. Čez noč se je umirilo, ampak zdaj zjutraj se je pa spet začelo, v bolj nežni obliki. Sicer pa, če bi se začelo zares, tega sploh nebi vedela, čeprav sem že dala 1 porod skozi. Mogoče bi šla v P samo v primeru, da bi mi voda odtekla, ker nevem kaj so pravi popadki...
Mi je pa včeraj CTG pokazal 2 popadka, ki sta bila čez 100, pa kar nekaj ki so šli čez 70 ali 60. Med. sestra mi je pa rekla, da se verjetno vidimo še pred soboto (v soboto imam drugače spet CTG in pa pregled), jaz pa malo dvomim v to. Mam še preveč dela, ker očitno res čakam da vse naredim zadnji trenutek. Tako, da grem zdaj dat prat oblačila za dojenčka, zložit v previjalno, pa od tavečje moram še vse prestavit v njeno novo veliko omaro. Da me ja res kaj ne prehiti ...