Hej aprilčice
Pa smo! prazniki mimo, vikend tudi, in jutri bo kar problem it spet na šiht po 10 dneh
Po svoje pa je prav, da začnem malo delati, da se zamotim z mislimi in ne čakam preveč nestrpno na rezultate.
Zdaj bom spet bolj redno sodelovala v temi.
Počutje. Kakor kdaj. kakšen dan vrhunsko, danes je bilo spet tik pred bruhico
brcike. isto. kakšen dan jih ful čutim,kakšen dan nič. AS pa redno uporabljam za tistih nekaj sekundic, ker sem potem bolj pomirjena če slišim srčka
Kilogrami. Mam filing da sem se precej zredila. bom videla v sredo, ko imam pregled. Čeprav pojem ful mal, ker sem zdaj pogruntala, da me preveč tišči v želodcu, pa tudi zgaga me daje, če se preveč najem. tako da jem večkrat po malo. ampak če potegnem črto na koncu dneva, ugotavljam, da jem res zelo malo. sem več jedla, ko nisem bila noseča.
Krči. Jemljem magnezijeve tablete od AC dalje, zraven pa še materna centrum, pa se mi zdi, da me še vedno preveč zvija. da u bistvu ni nič bolje. potem sem malo brala po internetu in menda se širijo te vezi in je tudi to lahko posledica krčev.
Delo na bajti. fuuul se je naredilo, ko je bil dragi ta teden z mano doma. smo tako daleč, da je v kuhinji zrihtana voda, uštimana elektrika, položene ploščice, zdaj pa počasi še pobelit in potem pride finale. kuhinja. to mam pa jaz čez
potem pa končno vselitev. sobica za človečka in obnova najine spalnice pride po novem letu. ampak kuhinja je največji projekt, tako da res sva že pri koncu in kar ne morem se načakat. zoprno je edino to, ker bolj malo pomagam. tam že, ko lahko, ampak večino je pa težje fizično delo.
Tako, malo sem poročala.
Aja, vidim da vas je veliko naročenih že na MO. Od kdaj do kdaj naj bi šle na MO? je možno, da mi naredi morfologijo moj ginek že zdej v sredo? sem pa 18 teden, v petek stopam v 19tega? No, ne glede na to, a bo naredil MO v sredo ali ne, sva se odločila, da greva samoplačniško v dravlje, ker imajo boljše stroje, kot pri mojem G. Gre še katera tja?