writing-img

RE: **Noseče Štajerke**

clock-img

22.12.2012, 11:42

clock-img

tina brina

pencil-img

2

pozdravljene štajerske nosečke
še ena se vam pridružuje,prihajam iz rogaške slatina stara sem 22 in je to druga nosečnost.doma imam eno telo navihano osemmesečno pupo.

clock-img

20.01.2013, 22:43

clock-img

StelaPia

pencil-img

22

Zdravo. Evo se eno stajerko, natancno Mariborcanko user posted image
Rodila bom junija in prav z veseljem bi se vam pridruzila tudi na fb user posted image

clock-img

23.01.2013, 16:15

clock-img

nasa_beba

pencil-img

12

StelaPia, za fb napisi zasebno spor. Princess13...pa dobrodosla :)

clock-img

26.01.2013, 20:50

clock-img

princess13

pencil-img

379

StelaPia dobrodošla! user posted image In kot ti je že nasa_beba napisala, javi mi svoje podatke na ZS, da te dodam v našo skupino na FB. Tam že nekaj časa čvekamo in je ful veselo user posted image

clock-img

06.02.2013, 16:13

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

Pozdravljene Štajerske nosečke...tudi sama sem lani bila v pričakovanju...zdaj pa se že veselo spopadamo z otroškim vsakdanom user posted image

Sama sem hodila na priprave, v UKC MB, v šolo za bodoče starše...zraven pa sem prebrala veliko člankov in obiskovala predavanja o naravnem porodu...in moram vam povedati, da me poroda ni bilo strah, potekal je skoraj tako kot sem si ga predstavljala....če treba grem še po 5 otročičkov user posted image

Ob prebiranju literature in brskanju po spletu sem naletela na gospo Andrejo...ki ima tudi letos; v tem mesecu predavanja na Ptuju...če katero zanima, se jim lahko pridruži. Res vam ne bo žal.

Lahko se jim tudi pridružite na facebooku: Priprave na porod na Ptuju

clock-img

06.02.2013, 17:21

clock-img

Plišek

pencil-img

16

Lep pozdrav vsem.

Tudi jaz sem stajerska nosecka. natancneje iz maribora. Rok imam junija. Na forumih sem bolj malo aktvina, sem pa zato vec na fb. Upam da me sprejmete v vaso fb skupino.

Uzivajte

clock-img

11.02.2013, 16:53

clock-img

princess13

pencil-img

379

IZVIRNO SPOROČILO: Plišek

Lep pozdrav vsem.

Tudi jaz sem stajerska nosecka. natancneje iz maribora. Rok imam junija. Na forumih sem bolj malo aktvina, sem pa zato vec na fb. Upam da me sprejmete v vaso fb skupino.

Uzivajte

Napiši mi na ZS tvoje podatke, da te dodam v našo skupinico na FB user posted image

clock-img

12.02.2013, 21:28

clock-img

sts21

pencil-img

4

Pozdravljene štajerke,
se opravičujem, da vam vdiram v vašo temo, rada bi vam samo predstavila dogajanje za nosečnice in mamice z dojenčki v Mariboru in na Ptuju,
več si lahko pogledate na http://www.visfeminea.com/.
Lepo nosečnost in srečno materinstvo vam želim.
LPuser posted image

clock-img

16.02.2013, 15:11

clock-img

nicolette

pencil-img

13

ojla bodoče mamice in otročičkiuser posted image
jaz hodim na jogo, meditacijo ne mislim se gurat po nekih predavalnicah zašvicanih ipduser posted image ...

tam se z mojo dušico povežema- na meditaciji..sploh me ni strah poroda....
julija imam rok......dobima pa baby girl, kot sem si želela itaq sem takoj vedla da bo pupika user posted image

clock-img

21.02.2013, 11:33

clock-img

manibo

pencil-img

22

Še ena MB drugič mamica. Maja pričakujemo drugega fantiča, ki se ga že vsi veselimo in se tudi veselo kaže s svojimi brcikami!

V začetku meseca aprila skupaj s prijateljico Alenko pripravljam poslikavo trebuščkov in fotografiranje le-teh. Vabljeni!
http://www.facebook.com/pages/Dru%C5%BEinsko-fotografiranje-z-Anito/201990633162428.

Z veseljem se tudi pridružim debati na FB. Uživajte!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem