IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1
Ah ja, sem pozabila - ti si neomajna in ne spreminjaš svojega mnenja. Tudi pod razno ne, pa če ti še tako dokazujemo!
Kaj si mi dokazala.....

zgolj to, da ti misliš, da je izdelek slabše kvalitete, ker si ga preizkušala.....tudi ZPS je praške preizkušala, pa je ugotovila, da ni razlike v kvaliteti med vzhodno in zahodno robo.....
meni recimo always vložek iz mullerja ne odgovarja (pa je baje kot berem tisti iz Nemčije) ne odgovarja.....vedno ga kupim v Šparu (po moje je iz Poljske, ker je na njem napisano samo v jezikih "vzhodne" Evrope....vendar jaz zaradi tega, ker meni nemški vložek iz Mulerja ne odgovarja ne trdim, da je nemški vložek slabše kvalitete kot tisti iz poljske......
Si kdaj res videla plenice iz Muellerja in enake (vsaj po imenu), kupljene pri nas? Najbrž ne, ker potem ne bi tako 100% trdila, da ni mogoča razlika v kvaliteti!
Jaz trdim samo, da tisto kar pride iz Vzhoda ni takoj vse nekvalitetno in tisto kar pride iz zahoda, je pa boljše kvalitete.......to je ravno problem pri percepciji kvalitete......ker, ko začneš iskati dlako v jajcu, jo boš našel....in če že od začetka pristopaš k izdelku, ki prihaja iz vzhoda z negativnim mnenjem, boš težko mnenje spremenil......
Za razliko od divne pa sem jaz parkrat primerjala in je vedno bila razlika v kvaliteti.
Torej, vseeno obstaja možnost, da pa ti nisi merilo kar je kvalitetno ali ne....ampak se ti ob bok lahko komot postaviva tudi jaz ali divina......
Ampak, saj res - najbrž je to samo v moji glavi in v mulčkovi prepolni plenici...
Še enkrat, podobno kot z always vložki.....moja hčerka ni prenesla pampersk, ne mulerjevih, ne šparovih, ne avstrijskih (smo doktorirali iz plenic

), je takoj bila vsa rdeča, ne glede na poljsko ali nemško poreklo izdelka.....vendar jaz nikoli nisem zaradi tega trdila, da pa so pamperske nekvalitetne.......pač samo moji hčeri določena sestavina v njih ni pasala, tisočem drugih otrok pa paše....samo zaradi tega, pa pamperske vseeno niso nekvalitetne......
Eh, se mi ne da več, pač trdi dalje svoje, jaz bom pa na podlagi lastnih izkušenj tudi svoje...
Ja, samo tvoje lastne izkušnje niso merilo kvalitete nekega izdelka.....ti se le v poplavi vseh izdelkov lahko na podlagi lastnih izkušenj in svojih lastnih prepričanj odločiš, kateri izdelek boš kupila......ne moreš pa trditi, da nek izdelek ni kvaliteten zgolj zato, ker je tvoja izkušnja bila negativna.....