Jutro!
Uf, vidim, da je kar pestro ...
Saša33,
ma res imaš sranje. AB sem jaz totalno zasovražila po prvem porodu. V N sem jih dobila trikrat! (če bi takrat že razmišljala s svojo glavo - ja, to sem nekako začela šele pri tridesetih!
), jih enostavno ne bi jedla in bi probala sečila spraviti v red s homeopatijo in čaji. Jaz sploh nisem imela povišanih levkocitov, le bakterije, to je pa do neke mere normalno + morda sem si narobe urin pobrala. Skratka, bila sem neumna in sem samo poslušala zdravnike. Sem za nazaj gledala izvide in so čisto znosni. Ko so se začeli popadki, sem padala skupaj, vročina itd - neko vnetje. Sledil je CR; tamala je dobila v žilo (v glavo!) dva AB, jaz takisto. Potem sem pa pol leta po porodu - zaradi jalovega črevesja - ves čas zbolevala, zdravniki so pa "odkrivali" angine itd. In sem še v pol leta zaužila kakšne tri ali štiri AB. V enem letu skoraj deset!!!
Moj organizem je bil na psu, konstantna vročina 37,5, telo prežeto z glivicami, zakisano, jaz zamorjena ... Ko ni šlo več tako naprej, sem pač šla k neki alternativki (bioenergetičarka, ki prakticira tudi homeopatijo). Ona me je v pol leta do neke mere razkisala, spremenila prehrano, me energetsko spravila k sebi. Prej seveda ni šlo za nobene angine, ampak so se pojavile alergije zaradi AB! Dohtarji so pa trdili, da je angina in mi dajali nove AB!!
Obup!
No, saj nočem nikogar strašiti, če kdaj zaužiješ kak AB, se verjetno ne bo svet podrl, ampak to so precej nenedolžne stvari, pa naj zdravniki in ginekologi govorijo, kar hočejo!
Še glede zdravstva - trenutno berem knjigo Kemoterapija zdravi raka in zemlja je ravna plošča. Zanimivo čtivo. Vsekakor se strinjam s tipom, da je alopatsko zdravljenje le "eno od", ki si je pač izborilo primat, za vsem skupaj pa stojita farmacija in medicina (in ne želja "pomagati človeku") - najhujši biznis, kar ga poznamo.
No, bom nehala, človek lahko rata resno paranoičen, v kakšnem svetu živi ...
Sover,
ja, verjetno bo skok, ampak jaz sem čist šokirana - pri nas s(m)o vsi jedci, sploh otroci in se resno bojim, kako bomo finančno folgali s tremi, če bodo vsi tako jedli!!!
Anjuška,
ja, te povsem razumem ... Tj., da nočeš oziroma se bojiš naslednje N. Morda bo pa čez par let strah minil ...O moških pa ne bi ... če bi morali biti oni noseči in rojevati, bi človeštvo že davno izumrlo
Dvojčica
a res, a hvalijo ta Colikind? No, morda bomo tudi mi pokusili ... Torej bom tistim, ki ste prosile homeopatijo za krčke, kupila to zadevo. (Morda veš, kakšna je cena v Italiji?)
Aktivnost v trebuhu
ma non stop, prejle nisem mogla delat za računalnikom, ker se je skoz premetavala, trebuh mi je kar valoval, zaradi brc v želodec mi je pa občasno slabo ... Moram reči, da je ta še hujša od Abela.
Ležalnik, igralni center
mi to imamo še od prej. Ležalnik iz najcenejših in najbolj učinkovitih!
Popolnoma preprost, tak, da se otrok lahko sam guga, če malo brca z nogo. Taprvi je to ful dogajalo, Abelu se pa ni dalo tam sedet in je kmalu zače lesti dol ...
Lethe
jaz imam itak ementalerja namesto možganov
A to mine, če ne prej, kakšno leto po porodu (dojenje, če se ga boš šla, zna tudi precej slabo vplivati na umske in spominske sposobnosti).
Abela zdaj ne morem več nositi v ruti, sem preogromna, zato sem ga že dvakrat vtaknila v voziček ... In mu kar dogaja. Sicer je nepraktično, sploh ker so tu sami klanci, a za krajši sprehod je ok. On je pa srečen, samo da lahko gleda tekače, kolesarje, skuteriste, avtomobile