Živijo,
Najprej najnujnejše,
Anjuška,
močno držim pesti, da zdržiš vsaj še en mesec!!! Res imaš smolo, najprej z zanositvijo, potem pa še tole (vmes pa si imela še neke težave v zvezi, če se prav spominjam)? Enim vam življenje res ne prizanaša
. Javi se kaj, da vemo, kako se držiš/držita.
Sover,
tvoje stanje pa poznam, tudi sočustvujem s tabo - nasploh z vsemi, ki že imate otroke, ker je včasih res težko folgati vse skupaj ...
Mi smo imeli čudno noč, mali se je drl štirikrat, za razliko od zadnjič se ga je sicer dalo pomiriti hitro, a vseeno. Spali smo bolj "švoh". Vseeno smo šli v Malago v Ikeo, nabavili posteljo (pograd), pa še neke druge zadeve. Tavelika je včeraj zgledala kar prehlajena, je bila zvečer malo topla, a je danes čez dan minilo - le sitnoba je ostala!! Zvečer smo se dobili še s kolegi, šli na pijačo (imajo dva otroka, približno take starosti kot naša), smo se imeli prav ok. A valda mora tavelika vse zaj**. Jo damo spat, ob 22h, (itak stooo prepozno!) in ne, ona se še ob 22.40 posiljeno cmizdi v postelji - iz neznanega razloga. Je totalna koma, ampak mora izsiljevat. In sploh ne vem, kako takega otroka prisiliš, da se skulira. Fizični obračuni ne pridejo v poštev, strašenje, da nečesa ne bo, pa itak nima prevelikega učinka (strašiti z nerealnimi stvarmi pa nima smisla).
Skratka, kdo lahko trdi, da so otroci nedolžna bitja?! Naša tavelika ima malo več kot 4 leta, je sicer super, brihtna, nežna do bratca itd., ampak zna biti pa prav svinjsko zlobna in nesramna. Prav tako ... po človeško, po odraslo. Manipulant na celi črti. Brez sleherne nedolžnosti! In ful prevzema manire od drugih otrok - predvsem slabe, ofkors
No, in zdaj, namesto da bi šla spat, ker je ura milijon, sem totalno razkurjena ... Očitno bo treba na en sprehod ... ali pa pod tuš.
Sem malo pojarmala ... je pa tudi pozitivna stvar danes - začenjam 35. teden!
Držite se!