Dobro jutro.
Punce, upam, da ste že kaj bolje. Vreme nam tudi ni najbolj naklonjeno in potem vse vpliva na razpoloženje, spanje...ah...
Zoja83: pri vas imate pa res pestro, niti najmanj zavidljiva situacija. Važno, da sta z
še dobro in bo zdaj zdaj donošen. Vsaj ena skrb manj. Upam, da se od malega ne bosta še ti in M nalezla, res ne bi bil primeren čas.
V glavnem, držim pesti, da se čim bolje izteče.
Glede pljučnice: starejši ljudje, predvsem nepokretni, velikokrat umrejo zaradi nje. Zaradi vsega ležanja, ne nujno kakšnega prehladnega obolenja itd. Zato se je vsi tako bojijo oz. je vseh strah tega, da bi "obležali".
Tako je bilo tudi z mojim dedkom. Ko je zbolel, je obležal, so ga sprejeli na Golnik, ampak je bil tako nemočen, da se ni mogel dvignit in nič, pa že tako je prišel tja z blago obliko pljučnice. Prej je bil pa res fit gospod za svoja leta (skoraj 88). Potem se je pljučnica poslabšala, kljub tabletom, zaradi ležanja, zraven je dobil še sepso...
Aja, s tem nisem hotela nič strašiti, Zoja, upam, da bodo dedku lahko pomagali in mu bo šlo na bolje. Ni nujno najbolj črn scenarij pravi, optimizem velja
Mojci13: ČESTITAM!!! Veliko lepih trenutkov in mirnih noči vam želim
Pri nas pa se ne dogaja nič posebnega. Zaenkrat še dobro spim in tudi počutje je brez posebnosti. Sem lahko zelo zadovoljna. Mi vsi govorijo, da se nisem nič spremenila, le trebuh mi je zrastel. Hahaha.
Danes imava ponovno šolo za starše, tisto prvo predavanje, ki sva ga prejšnjič zamudila
Ker sem rekla, da bova ponovno prišla, tudi bova. Itak se mi zdi dobro, da to slišim in vidim...prav tako tudi M. Njemu je vse tako normalno in ga nič ne skrbi, sveto je prepričan, da itak ne morem prej rodit, mislim, res enostavno vse skupaj. Hmmmm...ne vem...
Včeraj mi je še svakinja dala cel kup oblačil za
in zdaj veselo perem. Počasi se mi dozdeva, da imam že vsega preveč in pojma nimam, kako se bom znašla med vsem tem. No, bolje preveč, samo, da ne zmanjka
Še vedno mi manjka kakšna kapica (enostavno ne dobim najmanjših številk, ker so povsod pobrane?!) in stvari zame. To moram urediti v tem tednu, da bo potem mir.
Danes ali jutri dobiva žaluzije in jih bo oče zmontiral, prav tako v tem tednu pride omara za spalnico in bom selila večino oblačil. Tako bom spraznila omaro v moji bivši sobi in jo bom lahko izkoristila za stvari za
in najina zimska oblačila. Ko bo to opravljeno, bo M lahko tudi pobarval sobo, ker končno ne bo izgledala kot neko skladišče. Sem rekla, da je bolje, da sedaj prebarva in ne sredi zime, ko bova, verjetno,
tja selila... Kaj mislite?
Nič, zdaj grem pa še malo ven na sonce.
Lep dan vam želim, spočijte se
< Sporočilo je popravil Lethe -- 20.5.2013 10:04:55 >