Dobro juutro , sem zasledila tale forum šele dva dni nazaj,in morem rečt da sem prebrala prvih 50 strani :O in še včeraj zvečer zadnjih 10, kar nisem mogla nehat
pa sem se dans odločla da napišem kaki komentar
.. če se vam lahko malo pozno pridružim ..
PDP 20.6.2013, mi ga je sicer popravil po UZ na - 14.6.2013, okolica Mb, starost:20.. + fanteek bo
Skor da nemorem vrjet kak je hitro minlo 8 mesecov, sploh zadnji... maaaaalo še..
No zredila sem se.... iz 47kg/167cm (ful premalo kg pred
,se nikakor nisem mogla zredit) na 64kg,torej sem +17kg O_O ...na hlačah se pozna,kr hitro nisem spravla niič čez boke, drugače me je pa sami trebuh,pa še to se mi ne zdi pretiran glede na to da ni več veliko do konca. Drugače je pa mali imel 2050Kg na pregledu pred 2 tednoma-vse BP, in danes popoldan ob 16h mam spet pregled,pol pa že vsaki tedn
Znaki - skratka,nič mi ni manjkalo,sicer full psihična sprememba počutja,občutljivost pa to
drugač pa s slabostjo nič,razn prvič po odvzemu krvi,pridem domov ob 11h zjutraj,lačna fuul hah,pa sem si za predkosilo naredla na hitro jajci pa malo zelja se mi je zluštalo.. in potem-bum, to je blo 1x, drugač pa nič bruhanja. sem pa mela od 5mesca do zdaj ful "delodiš",vse je moglo bit pospravljeno po hiši
zadnja dva tedna paaa-ful hitro se utrudim,počutim se kot slon,zbujam se ponoči,se mi zdi da se sploh nemorem naspat + vse me boli od spanja na bokih,mali se mi je prestavo nizko,mi trebuh malo otrdeva,čist drugač je vse in se počasi že pripravljam če me primejo kaki popadki, mam skos občutek da nebo dočakal roka..je pa fulll živahn,skos binca pa se premetuje,tak da z 10imi gibi sploh ni problema
Ginekolog - sem ga po morfologiji menjala, sploh nemorem vrjet da se lahko eni G do nosečnic (ko so že itak 10x bolj občutljive..jih skrbi da bo z malimi vse vredu pa komaj čakajo na pregled da se pomirijo) tak obnašajo.. S tem zdaj sem pa res 100% zadovoljna,si vzame čas,je prijazn..čist kontra
stvari za
- cotik tolko da je previjalna mizica + še en dodatni vlki kovček poooln+ me je še kolegica klicala če lahko pripelje da ma odvečne.. -> tak da če kira res nima pa rabi kaj-mi lahko pove pa ji dam kaj,ker jih mam reees preveč
,previjalno kupla tašča,voziček dobili,kinderpet tudi.. flaško,dudo,robčke,pleničke,ipd tut nabavla..tak da jaz sem 99%pripravljena
samo malega še čakamo.
pfff-sem se malo razpisala,hehehe,ko se še kaj spomnim-dodam ali pokomentiram (če lahko
)..
--sem nazaj brala tiste ki jim ni šlo v tej nosečnosti,si sploh nočem predstavljat kaka groza je to, za vse en velik
pa dosti sreče za naprej,ne obupat*
inn čestitke tistim ki so predčasno rodile(upam da brez zapletov) , in tistim ki še čakate na sončeka,sončico-vso srečo!