Kako je luštno, ko se tukaj gor stalno nekaj dogaja!
Se prav sprostim, ko vas malo berem.
Tudi jaz še 2v1, čeprav sem med prvimi na seznamu. Špika in zbada me že lep čas in vsakič, ko kaj začutim, si zaželim, da bi bil to začetek popadkov. Pa ni...še.
Noč je bila katastrofalna: tako me je bolela sramna kost na levi strani, da se še obrnit nisem mogla.
Čisto sem bla paf, zbujala sem se na vsaki dve uri, vstala pa temu primerno povožena. Že cel dan se premikam kot raca, ki je požrla balon. O kakšni hitrosti da sploh ne sanjam. Vse je v slow motion. Še dobro, da se je moj M zmenil, da gre danes po mičkenega babica in bo poopldne preživel pri njej. M zdaj čisti novo hišo (so glih tlake končali) in okoli nje, jaz pa kuham na zalogo in pripravljam še stvari za bebico. V planu imam oblačenje košare za bebiko, tako da jo potem M samo na podstavek natakne, preden prideva midve domov. Pa še avtosedeže od starejšega moram malo osvežit, cunje sem oprala, likanje bo na vrsti jutri.
Zdaj čakam, da me pokličejo iz pralnice, kdaj bo avto gotov (enkrat letno ga damo na globinsko čiščenje), potem po par stvari v trgovino (sadje!!!!!
), ker moram še zložit lazanjo za jutri. Z M greva namreč v LJ zbirat ploščice za v klet, potem pa pridejo še moji na obisk. Bom lazanjo že zjutraj sestavila, tako da jo potem dam samo še pečt. ja, akcije več kot preveč, po drugi strani mi je pa všeč, da imam zapolnjen dan in čas hitreje mine.
Najprej čestitke ANON!!!
Majčica - potem si že v nizkem štartu?? Go, girl! Držim pesti, da si čimprej konc z najlepšim možnim rezultatom.
Metuljček v P - po pravici povedano se niti približno ne spomnim, kako je blo prvič. Najbrž so mi ga dali, ko sem prišla v porodno, ker so mi hkrati zašibali tudi EA. Pa mislim, da je pri EA metuljček neizogiben.Se pa spomnim, da me je po tistem še neka dni bolela roka.
Kolcanje - itak, čeprav mislim, da ga pri prvem nisem tolko čutila, ali pa je manjkrat kolcal.
Porodni načrt - ga nimam. Naj poskrbijo, da bo čimprej na čimlepši način konec
Moja pikica v trebuhu še vedno nori (kdo je že rekel, da se otrok v zadnjih tednih umiri?!?!?!?) Brca me strogo na desni strani in občutek imam, da si prav privošči, lumpa mala
. In rito včasih tako ven porine, da imam trebuh kot stožec
. Posledično imam zato na desni strani tudi več strij, ki HB ne segajo višje od popka. Sej načelom me to ne bedira kej dosti (strije mislim), nisem pa tudi nora nanje in raje vidim, da ostanje čimbolj diskretne.
Tako, šibam dalje v akcijo, ve tudi bodite pridne in javite še kakšno dobro novico!