IZVIRNO SPOROČILO: sonce987
anjuškaaa ne morem verjet, nekateri si res preveč dovolijo. Ne vem kaj mislijo da so, da si jemljejo pravico odločanja. V kateri porodnišnici pa si bila?
drugičudež
da se še ni obrnil, pa vem da si že pisala, da imaš občutek, da se je. Ne obupaj, kar nadaljuj z vajami, izgubit nimaš kaj
Ne morem spat....
Se spomnite, ko sem pred prvomajskimi jamrala, da gremo na morje in da sovražim bazene, pa da bomo vseeno šli - zaradi tamale, da bo malo v vodi uživala. Nisem bila 30 let v bazenu, ker sem takrat fasala ene grozne glivice. No, zgodba se je ponovila. Nisem se kopala, ker ga ni denarja, da grem plavat v bazen. Sem pa tam hodila s hčerko. In seveda dobila glivice po podplatih

Super, kaj naj rečem. Stanje se močno slabša, koža se mi lupi v več plasteh po podplatih in med prsti. In kar je najlepše - protiglivične kreme se ne sme uporabljati med dojenjem (med nosečnostjo pa pogojno). Zdravljenje pa traja vsaj 3 tedne. Jupi. V glavnem - najmanj naslednjih 30 let me ne boste srečale v bazenih.
Anjuškaaa - groooznoooo! Samo si res preveč privoščijo nekateri. Jaz npr. nimam pripravljenega porodnega načrta. Bom pa takoj ob prihodu zahtevala, da mi med porodom pred vsakim posegom povedo, kaj nameravajo storiti. Ker prvič sem bila tam kot en objekt - kanila v žilo, umetni popadki, protibolečinska v tazadnjo, prerez presredka... in vse ostalo. Niti besede mi ni rekel nihče. Ne vnaprej, ne sproti. Samo, kar sem sama registrirala in razbrala iz razgovorov (in čutila). A ni nekako logično, da ti povedo, kaj nameravajo storiti s tvojim telesom?
Obrat - ja, sem prepričana, da je bila v četrtek obrnjena. V nedeljo pa sem spet malo več delala, preoblekla vse postelje, prala povštre in kovtre in obešala zunaj. Sem že zvečer možu rekla, da se mi zdi, da se je spet obrnila, ker se je umirila in gibi so se premaknili. Sem imela kar prav...
Evo - če katera rabi crkljanje dojenčka, da se bo lahko naspala, kar k meni ga pošljite. Itak ne spim. Čez dan bom pa koma...