IZVIRNO SPOROČILO: giotti
Draga dekleta!
Včeraj sem bila v 10. tednu in in imela prvi pregled. Nisva slišali srčka
giotti

Mi je hudo zate, drži se!
za menoj laboratorijske preiskave, tiste prve (sifilis, tokso, ict,...?) in dvojni hormonski test samoplačniško. 42 eur. :( sej mi ni škoda denarja, seveda ne. ampak:

. nisem mela tok s seboj (to se res nisem pripravila, kok dinčkov, pa gotovina - nosečniška zmedenost)... no, da ne dolgovezim. kri - to so vzel ful, ene 5 epruvetk, se mi zdi. me rokica kar malo boli :( niso najlepše vzeli...
Domžalčanke in okoličanke Sem šla pogledati še gor pred ginekološko ambulanto, in je napis, da v zdravstvenem domu organizirajo vadbo za nosečnice, mislim da ob pon in sre med 1930 in 2030, babica Mihaela, prijave na GSM. začeli so pa ta teden. če katero zanima... Jaz čakam na vsaj 12. teden in zeleno luč moje G, da lahko. Ker: roko na srce, prav zanič se počutim, vsa zadihana, napihnjena...
Šola za zgodnjo nosečnost (do 4 mesece) - pri nas to pričnejo šele s februarjem, takrat bom jaz že (upam) itak preko 4 mesece (in srčno upam, da še ne bom rodila....). A kaj veste okoli tega? Če prav računam, me bi to rabile decembra, januarja?
Flowy držim pesti, zdele si ali na pregledu, ali pa že ven :) pa hvala za tvojo izkušnjo :)