Dobro jutro,
evo se malo oglasim. Zadnje tri dni sem bila v lj. En dan urin pa v službo na en čvek, drugi dan v mesto na kostanj, pa eno kuhano vino, včeraj pa pregled. No itak ni uz, kar meni paše. Nima smisla vsakič drezat v otroka in ga gledat če je vse ok. Se čist strinjam, da so samo trije uz čez celo nosečnost. Mene je Lara vedno zbrcala ko smo bili na uz in se ni umirila vsaj še eno urco tako, da.... če je vse ok, es ni potrebe kukat not.
Drugače pa je kao vse ok po izvidih in ko pridem dam vidim, da piše pod opombe krvi: anizocitoza, mikrocitoza. No tok o tem kok pogledajo izvide. Šicer ni nič takega a vseeno, lahko bi mal bolj pogledal, ne da ti pol po netu čekiraš in doktoriraš kaj je kaj. Naj vsak opravi svoj šiht pa je.
Drugače pa Ursonok pri meni ni apetita, niti pit mi ne paše, včeraj sem si privoščila eno veliko skledo solate s kalčki pa za večerjo tri mandarine. Moj me samo gleda, posledično se mi je včeraj vrtelo, in se bila zvečer adijo pamet, zeblo, zmatrana, na glavo... razmišljam kaj bi mi pasalo,pa ja že vem avokadov namaz, česen in zelje... pa domač kruhek, to bo danes....
Sem se pa naspala od 9h do 7h, še tamala se ni zbudla, nekaj je vzdihovala pa se ni zbudila, na srečo. Se je pa ta teden zelo spremenila,smeje se cel cajt, aktivna non stop, poje, oponaša stavri, res radar tapravi. In vereme je krasno, bova danes pol dneva vzunaj. Meni paše, pa še tamali je zanimivo. Imava en krog gledat kužke pa kravce pa kure pa na koncu konička. Jutri pa na Gorenjsko k mami pa mal po knjižnici, kafetki in domača oskrba, bo pasalo.
Nuhalno imam 20, potem pa povemo domačim. Bom naročila majčko za tamalo, pa da vidimo kdo bo kaj pogruntal. Vidi se mi niti ne, imam še malo trebuha od prve nosečnosti. Pa glede na to, da sem na istih kg, niso kaj pogruntali. Bruham pa tko al tko ne.
Ja pa tamalo probam počas odstavit, zaenkrat mi uspe da se dojiva enkrat na dan pa zvečer. Bom probala ta mesec skeslat dnevno in potem kar bo najtežje večerno in pa seveda če se zbudi ponoči gre takoj na joško, ta bo tud težka. Bomo vidl.
No tok od mene, uživajte v koncu tedna in lep volilni vikend:)