Živ,
niinii,
ti naš kozlavček
. Dolgo te ni bilo na spregled. Migrene ti ne zavidam - če priznam, sploh ne vem, kako to zgleda, ampak raje ostanem nevednica
. Pa super, da se slabosti umirjajo.
Joj, jaz pa ne vem, kaj naj naredim sama s sabo ... Apetit imam nenormalen, ma sploh ne apetit, ampak požrešnost. Bašem se nenormalno, zdaj sem začela, kadar grem zjutraj plavat, prej jest koruzne kosmiče z riževim mlekom in rozinami. In valda je to samo sladkor, kar je pripeljalo do tega, da sem postala mali odvisnik. In sem se prejle nabasala kosmičev in črne čokolade - sicer kao eko, z olivnim oljem in brez sladkorja, a vseeno. Čista katastrofa. Kar sredi dneva, med dvema obrokoma. Totalen napad, sploh se nisem mogla umirit.
Res ne vem, kaj mi delajo ti hormoni. Groza. Zavidam vsem, ki nimate apetita!!!
Pa seveda vsem tistim, katerih otročki lepo spijo. Driskice!!! Upam, da boste zdaj dobili enega huligana
. Da vidite, kaj to sploh pomeni, imeti majhne otroke ... Mah, saj se hecam. Vi kar uživajte.
Ja, kje je res zeemerin?! čakamo na poročilo.
Jaz imam pa jutri zjutraj ob 9.20 nuhalno
. Sem FUL zaposlena, pišemo projekt, mudi se, tako da sem čisto na adrenalinu in sploh ne morem misliti o ničemer drugem ... In še čas tako hitreje teče. Res upam, da bo vse ok, ker zdaj nimam časa za druge zadeve
Danes je pri nas v Španiji baje splošna stavka. MI valda sploh nismo vedeli, moj pelje taveliko v vrtec, tam pa iz vse skupine le štirje otroci. Khm. Morali bi biti solidarni in ju obdržati doma, a kaj, če moramo delat!
Sex
meni paše ful, tako kot v vsaki N, ampak kot pravim - ful ni časa. Zvečer itak nisva aktivna, ker sva preveč utrujena (vsaj moj), ampak oba delava doma, tako da si lahko vzameva "odmor" med službenim časom
. Res pa je, da tega ne delava pogosto ... Pač, vsak par ima svoj ritem. Nikoli nisem razumela, kako eni lahko seksajo vsak dan. Midva se ful utrudiva, jaz imam drug dan skoraj vedno muskelfiber
. In sem čisto potešena za par dni. Potem pa poželenje počasi narašča. Pri mojem je podobno. Če naju primerjam, imam jaz morda večji libido kot on, sploh na začetku veze je bilo tako .. Zdaj se mi malo umirja