Ojla,
sem tu, sem tu! Samo obiske imamo - otroci so doma + dedki (moji starši). Tako da je pestro. Danes smo seveda zamudili vrtce, ampak nič zato. Pa prej jih gremo iskat ...
Noč je minila brez zapletov, le spala sem slabo oziroma malo - sem bila totalno živčna, pozorna na vsako otrdevanje, ali se bo sprevrglo v popadke ali ne. No, dokler sem bila budna, se ni. Potem pa očitno tudi ne. Mi pa po tej noči trebuh kar pogosteje otrdeva. Sicer čisto neboloče. In me ne bi motilo, ker je to povsem normalno in celo dobro, da maternica vadi. Ampak po tej noči s popadki me vse v slabo voljo in črnogledost spravi
Res upam, da srečno pridem do dopolnjenega 37. tedna, zdaj sem šele 32+5
.
Moj M je prepričan, da bo vse kul in da bom še prenosila. Hm, iz njegovih ust v Božja ušesa!
Saša
sorry, ampak po prebranju tvojega posta sem se ful, ampak res ful nasmejala.
Res si imela smolo. Sploh to z vozičkom. Tisto s stopnicami pa zveni bolj resno! Upam, da bo vse ok.
Glede cepljenja - bodi pozorna še kakšna dva tedna, nekatere stvari imajo inkubacijsko dobo - ali kako se temu reče - 7 ali 10 dni, tako da otrok lahko šele takrat stakne kakšno vročino ali kaj čudnega ... Skratkam, to cepljenje pri enem letu je hard core. Naša taprav je 14 dni spala po 13-14 ur na noč (kar nas je takrat sicer veselilo).
Hrana zunaj
mene itak totalno vrže, če ni v naši bio restavraciji. Sem razvajena, a ne?
Ne, sol in olje me čisto ubijeta, ko sem bila že noseča smo nekje jedli rižoto in sem šla valda doma bruhat. Fuj! če pa ne grem bruhat, sem pa potem še dva dni dehidrirana zaradi soli. Tako da zdaj večinoma doma ali v našem baru, poleti je huje, ker si skoz zunaj, pa pivo in tapasi, pa poješ marsikaj. Se mi takrat kar pozna na počutju.
Že dva dni sem bolj počasna in ne-aktivna. Se bojim. Čeprav moram priznat, da ne vem, koliko časa bom zdržala. Se človek enostavno slabše počuti, če ne miga.
Bomo videli, zdaj imamo itak obiske, drug teden pa, če bo do takrat vse mirno, se morda vrnem v bazen.
Sem po zajtrku malo poležala. Zdaj pa še kaj nares, so šli gostje na šetnjo
Držite se,
Poskušajte ne imet slabih misli (look who'is talking!) ... To človeka samo še dodatno ubija ... Razmišljam, hm, kako bi bilo, da me zdaj ponoči resno zagrabi, kam damo otroke, pa potem nedonošenost, pa bolnica sto let, pa človek depro faše, pa drugi otroci na stranski tir, pa ... groza!!! Ne, ne, vse bo v redu!