Ojla punce, ste pa kr naklofale hehehe... malo s težkim srcem sodelujem na forumu, ker me že od prejšnjega ponedeljka spremljajo rahli krvavi izcedki in ne vem kaj na pričakujem. Moja G je prejšnji teden pravila, da to ni ravno dobro, za UZ prekmalu, na ginekološki pa pravijo, da ni razloga za skrb in da naj samo počivam. V torek imam prvi UZ, da vidimo kaj se dogaja, če je vse v redu, upam pa seveda na dva srčka
kar se tiče slabosti je pa pri meni tako, da so bile prejšnji teden občasne, od nedelje so pa že stalne, se pravi 24/dan, tudi ponoči. Bruhati ne maram, kar pomeni, da kar potrpim slabosti. Apetita nimam, nič mi ne paše, nič mi ne diši, prsa boleča in prerasla vse modrčke, skratka glede na to, da so znaki z dneva v dan intenzivnejši upam, da s tem hormon še naprej raste in da je pikica še vedno v meni.
Drugače sem pa zasledila, da imamo eno kamničanko, kar me me je zelo razveselilo saj sem sama iz Kamnika
PDP pa mislim, da je okoli 6.7.2013, bom pa srečna če bo počakal do 16.7. da dobim najlepše darilo za svoj 30. rojstni dan! Sem pa tudi zaposlena v javni upravi, trenutno sem na bolniški in dokler mi G ne da zeleno luč za delat, ostajam na bolniški dalje.