Živjo srečke
kako ste kaj? Jaz sem precej bolje, mi je pa še na momente slabo. Smrdi mi tudi še vedno marsikaj, sploh solata, ki sem jo prej tako zelo rada jedla, vse omake... deodorant, tuš gel... ne morš verjet se komaj stuširam. Sedaj par dni tudi ne jem več folne, ker se mi zdi da mi je blo mogoče slabo tut od tega....v prvih dveh nosečnostih je nisem prenesla. Čeprav sem jo jedla že ko sva delala na otročku in mi je čudno da bi mi bilo šele zdaj slabo po njej. Kaj pa vem, morda se je pa lotim jest nazaj, bom videla. Sem pa še doma na bolniški, mi je moja zdravnica rekla kar doma bodi še ta teden. Se kar razvadiš na uživanje doma
Aviva super da si videla svojo pikico
in njegov
. Sem vesela zate. Povej mi samo nekaj. Pa tvojega ni motilo ker si verjetno imela vaginalni UZ? Ene moške namreč to kr fejst moti da nekdo drug "šari" tam spodaj pri tebi, saj če ne vidi je OK....
. In seveda BRAVO
da si se odločila za nekajenje ! Super
Anem zate še posebno držim pesti za
sploh ker si dolgo čakala. Bomo vse držale pesti in bo vse v redu. Poleti bova pa skupaj vozičkali
. V torek nas ima kar nekaj pregled in bomo držale pesti tudi zate da bo vse tako kot mora bit in da boš videla dva
pomežik verjamem da si utrujena, tudi jaz sem, sploh ker si očitno precej aktivna v službi pa še doma imaš hiperaktivčka. Ko pa moža ne bo pa le izkoristi taščo - zato jih pa mamo
Cvilečka jaz vgnezditvene krvavitve nisem imela. Od zadnje menstruacije nisem imela nobenega izcedka sploh...trkam po buči TOK TOK
Danyy jaz telovadim kaj dosti ne, bi bilo fajn da bi vsaj šla na kak sprehod. Samo teh 14 dni sem čist avt in se še komaj kam spravim kaj šele da bi kaj preveč migala. Počasi si bo treba nabrat energijo nazaj, samo na hitro ne gre nič. Včeraj ko sem fante peljala na trening mi je bla že muka it v avto in jih peljat...nisem vozila 14 dni... Jao bo treba spet mal nazaj v akcijo
.
Mbee vi pa vidim da imate "cel žur" doma, grozno...
. Upam da se vse čimhitreje pozdravite !!
Sonce32 pozdravljena med julijkami in čestitke za zagledan
. Sem vesela zate. Verjamem da si še malce zmedena sploh če je prva
. Ampak vse bo v redu sploh če sta si
želela. Nosečnost je res nekaj najbolj čudovitega v življenju ženske in prepričana sem da boš v njej uživala. Zagotovo te je pa strah marsičesa, to je povsem normalno. Jaz imam doma že dva fanta, stara 11 in skoraj 10 let in sem obe nosečnosti "preletela" - sem bila še mlada in se v bistvu nisem sploh kaj dosti obremenjevala, sekirala....blo je vse OK... Sedaj ko sem noseča tretjič in sem malce starejša
pa v bistvu kar preveč razmišljam o vsem, pa da bo vse ok, pa da ne bo kej narobe...Probam to sicer odmislit je pa težko. Tudi kar se tiče poroda - ko sem šla drugič rodit sem v bistvu vedela kaj lahko pričakujem pa me je blo še vedno strah. Tudi zdaj me bo sigurno, ampak
mora prit ven
. Je pa res da sem obakrat rodila brez problemov, bi šla po porodu lahko kar domov s štruco pod "pajsko"
Tako da vsi strahovi so normalni samo da ne pretiravaš. Ampak boš videla....boš začela še kako uživat v
. Držim pesti da bo vse super!! In ja meni v prvih nosečnostih ni bilo skoraj nič nikoli slabo, sedaj mi je pa bilo...no in mi je še vedno občasno. Tebi pa lahko da ne bo slabo nikoli - to bi bilo super
Strelka kar se tiče FB skupine sem jaz tudi za !
Tako punce "updejtala" sem seznamček vseh nas - upam da smo sedaj vse gor. Sporočite, v kolikor želite, še manjkajoče podatke. Uživajte, razvajajte se in seveda božajte svoje bušije !!