Dober dan.
Mi smo doma. Prejšnja noč ni bila ravno prespana. Oba sta se nekaj zbujala, pa kašljala, pa jokcala. Zdaj čez dan tamala še vedno kašlja, mogoče celo da je malce topla in napenja jo tudi že cel dan nekaj; ta večji se pa tudi nekaj pritožuje da ga uho boli. Bo še jutri in v torek doma. Bi pa imela toliko nekih opravkov naslednji teden, pa na zavod bi se morala prijavit, ker sem zaključila porodniško... ah, ja, varstva pa še vedno nimam oz. takega fejst okrnjenega za res najnujneše zadeve (dvojni
). Drugače je pri nas včeraj cel dan deževalo-žal nič snegovalo kot je morskazvezdica pisala.
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1
Imam namreč post. Voda, zeliščni nesladkani čaji in nič drugega. Do jutri zjutraj. Sem uvedla 36 urni post vsak teden. To je nekaj, kar sem že prakticirala poleti, vendar v sklopu luninih men. Zaradi mojih treningov sem si morala vso zadevo prilagoditi. Tako da se moji posti zvrstijo vsak petek. Gre predvsem za razstrupljanje telesa, ne toliko za hujšanje.
Bi tudi jaz kaj podobnega potrebovala... no mogoče ne post, ampak nek sadno zelenjavni dan, sem v zadnje čase toliko sladkarij pojedla, kot že dolgo ne in se mi zdi, da moje telo prav rabi kaj lahkega in ne več toliko tega junk-a, ki sem ga ves čas jedla... Res ne vem kaj mi je da imam takšen apetit, pa še to po sladkem... Pa več telovadbe bi tudi bilo super, samo kaj, ko vreme ni tapravo, pa še trenutno mi ne gre ravno časovno najbolj skozi...
Brilijantina torej si zdaj ravno nekje v času okrog o. No navijamo, da kar uspe

...
Mamica deklicam kakšno je stanje spodaj? In kako je uspelo vaše praznovanje; pa kaj ste kupili za darilo?