Joj, oprosti briljantina, res sem spregledala da imaš že
. Ponavadi smo ženske pri prvem zelo neučakane, potem je pa lažje-zato sem predvidevala da je prvi
No, vsaj pri meni je tako, zdaj pa ni take krize – ŠE – bomo pa videli kaj bo če bomo spet 2leti čakali
No, samo da bo
zdrav. Je pa res, da včasih je tako, da če je želja prevelika je kar težko čakat na +. Kot je že mamica deklicam napisala – da se na silo nič ne da in se kar podpišem na to
. Saj to pa itak že veš kako poteka…
michelle1 – hvala za kavico je prav prišla, ker je bila kar pestra noč. Je E.ob 3eh prišel k nama in se skoz nekaj premetaval, jambral, se stiskal k meni in se končno umiril ko je zaspal na mojmu trebuhu. Potem je bila pa ura mimgrede 5 in je bilo potrebno vstat
Anonimna
- dobrodošla in upam, da z možem skleneta kompromis
, drugače pa lahko kar tako klepetaš na tej temi in delaš virtualno družbo
Pri nas je tudi zelo gužva v vrtcih in še sep. ne dobimo varstva. Ah,še privat varstvo težko dobimo
Moj je marec 2011 in smo bili lansko leto 124i v čakalni vrsti, od kolegice je pa sep.2011 je bil 194 v čak. vrsti, s tem da je bila od druge kolegice punčka (ki je nov.2010) 24 v čak. vrsti. Ona bo verjetno letos prišla notri, mi pa sigurno še ne bomo
. Ah, saj bo dokler smo zdravi in imamo službe. Je pa kar drag privat vrtec, samo nimamo druge možnosti. Moji so še v službi, sestra študira (ga občasno čuva če je bolan), njegovi so pa v penziji, samo kar veliko hodijo okrog, poleti so od maja do sep. na morju, ker imajo vikend in posledično bi moral biti potem E.z njimi dol, kar pa meni ne diši, ker ga ne bi nič videla